'Tayyip belgelerden yararlanacak'

SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan, '8 yıldır nasihatlerimi dinlemediler. Şimdi yönetim yetkilerini ellerinden almak için döndüm' dediği eski öğrencilerinin oluşturduğu AKP'ye İsrail eleştirisiyle yüklendi.

Yayınlanma: 04.12.2010 - 07:43
Abone Ol google-news

Bir grup gazeteciyle bir araya gelen Erbakan, AKP, 28 Şubat süreci, seçimler ve WikiLeaks belgeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erbakan şunları söyledi:

WikiLeaks belgeleri: Tayyip Bey bu belgelerden yararlanmak isteyecektir, bu yönde faaliyet gösterecektir. (Arkasında İsrail olduğu iddiaları) Hiç şüpheniz olmasın. Roosevelt’in meşhur bir sözü var. Kendisi de onlardan olduğu için. ‘Siyasi sahada bir olay oldu mu biliniz ki bu olayı mutlaka bir tertip eden vardır. Hiçbir olay kendi kendine olmaz.’

Tertipçisi Siyonizmdir. 350 seneden beri Siyonizm kendi dünyasını kuruyor. Biz Siyonizmin kurduğu dünyanın hapishanesinde yaşayan köleleriz, hepimiz.

Bunları aldattılar: 28 Şubat sürecinde biz hükümetten çekildikten sonra Türkiye 5-6 sene kaos içinde kaldı. Bu kaos içinde bizim evlatlarımız ‘efendim biz de hükümet olalım’ hevesine kapıldılar. Siyonistlerin liderleriyle görüşmeler yapıldı. Siyonizm biz hükümetten çekildikten sonra da parti olarak bizi rahat bırakmadı. Partimizin içine girdi ve bunları etkiledi. Bunu yapması lazımdı çünkü böylece bu insanları aldattı.

Bunları aldı ‘mevki, makam vereceğiz’ dedi.. Ayrı parti kurdular. Destekledi ve bunları başbakan, bakan yaptı. Şimdi bunlar ‘aman biz ne akıllı davrandık, oradan ayrıldık, bakan olduk’ zannediyorlar.

Yani bizi bölmek için içimizdekileri aldattılar. Tayyip, Abdullah. Aslında temiz, iyi niyetli çocuklardır. Bunlar benim talebelerimdir. Kendilerine şimdi de sevgi besliyorum. Yaptıkları iş bir aldanmadan ibaret, ellerinde değil. Karşı tarafın ustalığı. Mevki, makam vermek suretiyle bunları alıp iktidara getirdiler. Bunlar kendileri iktidara gelmediler, onlar getirdi. Siyonizm nasıldır biliyor musunuz? ‘Kim? Ben mi, ben hiç Siyonizme hizmet edebilir miyim’ şarkısını söyleye söyleye size kendi ordusunda askerlik yaptırır. Bunların hali bu.

AKP aleyhine yazamazsınız: Türkiye’de demokrasi yok, demokratur oyunu var. Demokratur halkın idareye alet edilmesidir. Sana sen seçiyorsun gibi gösterir kendi istediğini seçtirir. 30 gazete, televizyon elinizde AKP aleyhine bir yazı yazın da göreyim bakayım. Buna demokratur denir. Siyonizmin geliştirdiği bir metottur. Ülkeleri böyle yönetiyor. AKP’yi de onlar iktidara getirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler