Önder Sav'ın gizli karargahı

CHP'nin eski Genel Sekreteri Önder Sav, karargah olarak kendisine Kızılay'daki bürosunu seçti.

Yayınlanma: 04.12.2010 - 08:06
Abone Ol google-news

CHP'nin eski Genel Sekreteri Önder Sav, karargah olarak kendisine Kızılay'daki bürosunu seçti. TBMM'deki odasına henüz gelmeyen Sav, görüşmelerini ve çalışmalarını Kızılay'daki bürosunda yapıyor. Ancak sekretaryası Sav'ın görüşme trafiğini TBMM'den yürütüyor.
 

Baykal ve Sav'ın odası çok yakın

CHP'nin eski Genel Sekreteri Önder Sav'ın TBMM'deki odası A Blok'ta, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın TBMM'deki odası ise B Blok'ta yer alıyor. Sav ve Baykal'ın odaları yan yana olan binalarda olması nedeniyle oldukça yakın. Üstelik iki bina arasında da ortak bir geçişte bulunuyor.

Deniz Baykal, ziyaretçilerini ve milletvekili arkadaşlarını TBMM'deki odasında ağırlıyor. Kabullerini de TBMM'deki odasında yapan Baykal, milletvekilleriyle zaman zaman da TBMM'deki muhalefet kulisindeki bahçede bir araya geliyor. Baykal, bazı misafirlerini de Angora'daki evinde kabul ediyor.
 

Sav, odasına gelmedi

CHP'nin eski Genel Sekreteri Sav, TBMM'deki odasına henüz gelmedi. Ancak sekretaryası Sav'ın görüşme trafiğini TBMM'den yürütüyor. Herhangi bir evrak ya da eşyayı odasına getirmeyen Sav, odasını kullanmaya başlarsa yaklaşık 50 yıllık dostlukları 6 ay önce çatırdayan Baykal ile TBMM'de komşu olacak.

Sav, görüşmelerini ve çalışmalarını ise Kızılay'daki bürosunda yürütüyor. Sav, Genel Sekreterlik zamanında da özel görüşmelerini zaman zaman bu büroda yapıyordu. Önder Sav, Şevket Kazan ile bir süre önce Kızılay'daki bürosunda görüşmüş ve ikilinin görüşmesi basına yansıyınca oldukça ilgi çekmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler