"Bu duyarlılık Haydarpaşa'ya da gösterilseydi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin İsrail'e yangın söndürme uçağı göndermesinin ''insani davranışın sonucu olduğunu'' belirterek, ''Son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi'' dedi.

Yayınlanma: 04.12.2010 - 09:39
Abone Ol google-news

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin ''Türkiye'nin İsrail'de çıkan yangınla ilgili yangın söndürme uçakları göndermesini nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, ''İsrail'e gönderilen uçaklar insani davranışın sonucudur. Son derece olumlu görüyoruz. Bu duyarlılık güzel bir şey ama aynı duyarlılık Haydarpaşa yanarken de keşke gösterilebilseydi'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 18 Aralık'ta yapılacak olağanüstü kurultayıyla ilgili sorulara da ''Hiçbir sorun yok'' yanıtını verdi.
 

Gazilerden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayramda ziyarette bulunduğu TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören iki gazi, arkadaşları adına CHP liderini ziyaret etti.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, gaziler, Kılıçdaroğlu'nu dün parti genel merkezinde ziyaret ederek, bir süre önce geçirdiği ameliyat nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Açıklamada, Şırnak'ta mayın patlaması sonucu iki kolunu, bir bacağını ve bir gözünü kaybeden gazi Yılmaz Yiğit ile üç ayrı çatışmada yaralanan gazi Koray Gürbüz'ün ziyareti arkadaşları adına yaptıkları belirtildi. Gazi Yılmaz Yiğit'in Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na, ''Siz sadece Ramazan ve Kurban bayramında değil, TSK Rehabilitasyon Merkezi'ne benim nikah şahidim olarak da gelmiş, gazi arkadaşlarımızla bizim mutluluğumuzu paylaşmıştınız. Size arkadaşlarımız adına da teşekkürlerimizi, geçmiş olsun dileklerimizle saygılarımızı ve sevgilerimizi getirdik'' dediği kaydedildi.

Gazilerle bir süre sohbet eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun da sadece Rehabilitasyon Merkezi'nde dedavi gören değil bütün gazilere selam ve sevgilerini ilettiği ve ''Hepimiz biliyoruz ki sizler ülkemizin onuru ve fedakarlık timsalisiniz'' dediği belirtildi.

 

Öyküm Solak'a geçmiş olsun telefonu

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kızına böbrek nakli yapılan gazeteci İsmet Solak'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, böbrek nakli ameliyatı öncesinde İsmet Solak'ın kızı Öyküm Solak'ı telefonla aradı.

Kılıçdaroğlu'nun, ameliyatıyla ilgili bilgi aldığı Öyküm Solak'a annesinin böbreğinin nakledildiğini öğrenmesi üzerine, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade ettiği belirtildi.
Ameliyatın başarılı geçtiğini öğrenen Kılıçdaroğlu'nun Solak ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunduğu da kaydedildi.
 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler