3 turu 99 liraya Ferrari keyfi

Konyalılar, bir firmanın düzenlediği organizasyonda, üç turuna 99 lira ödeyerek son model Ferrari marka otomobil kullanmanın keyfini yaşayabiliyor.

Yayınlanma: 04.12.2010 - 14:39
Abone Ol google-news

Firuzen Turizm Müdürü Mete Özdemir, sürüşlerin gerçekleştirildiği KTO-Tüyap Fuar Alanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu'da ilk kez vatandaşları Ferrari, Chrysler ve Hummer gibi lüks araçlarla buluşturduklarını, lüks araç sürüş keyfini yaşamak isteyen Konyalıları KTO-TÜYAP Fuar Alanı'na beklediklerini söyledi.

Ferrari keyfini Anadolu'da ilk kez yaşattıklarını ifade eden Özdemir, ''Vatandaşlara 2010 model Ferrari, Chrysler ve Hummer marka araçlarla sürüş heyecanı yaşatıyoruz. Böylelikle Konyalı vatandaşlarımıza, hayallerindeki araçlara binme imkanı sağlıyoruz. En çok Ferrari ilgi görüyor'' dedi.

Sürüşlerin 11 Aralıka kadar devam edeceğini anlatan Özdemir, ''Bir hafta sürecek organizasyon, her gün saat 10.00'da başlayıp 22.00'ye kadar devam edecek. Burada 3-4 kilometre uzunluğundaki pistte üç tur atmanın bedeli 99 lira. İlk iki günün sürüş biletleri tükendi. Bu yoğun ilgi bizi memnun etti'' dedi.

TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Atilla Özdemir ise böyle bir fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Turizmin geniş bir yelpazesi olduğunu ifade eden Özdemir, ''Ferrari ve diğer araçların tanıtım ve sürüşleri İstanbul'dan sonra ikinci kez Konya'da yapılıyor. Buradaki amaç, Konya halkının daha iyilere layık olduğunu göstermektir. Bir hafta sürecek bu etkinliğin Konya turizmine büyük katkıları olacak'' dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler