'Taraftar bizi hiç yalnız bırakmadı'

Fenerbahçeli futbolcu Diego Lugano, Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek, lider Trabzonspor'un puan farkını açmasına izin vermedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yayınlanma: 05.12.2010 - 20:49
Abone Ol google-news

Fenerbahçeli futbolcu Diego Lugano, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ilk yarısını daha iyi oynadıkları maçta soyunma odasına 2-0 önde girdiklerini belirterek, ''İkinci yarının hemen başında defansta dikkatli olmayınca, rakibimiz hemen gol bulup, umutlandı. Ancak iyi bir takımı yenip, Trabzonspor'un puan farkını açmasına izin vermediğimiz için memnunuz'' dedi.

Cezası nedeniyle takımdan 1 aydır uzak kaldığını hatırlatan Uruguaylı futbolcu, ''Taraftarlar beni hiç yalnız bırakmadı. Kardemir Karabükspor maçında attığım golü taraftarlara armağan ediyorum. Bir daha böyle olaylar yaşanmaması adına onlara söz vermek istiyorum'' diye konuştu.

Bir soru üzerine Emenike'nin etkili bir hücum oyuncusu olduğunu kaydeden Lugano, ''Yobo ile birlikte Emenike'yi tutmak için elimizden geleni yaptık. Bu tip oyuncuları yüzde yüz tutmanız mümkün olmuyor. Biz onun gücünü sıfırlamak için elimizden geleni yaptık'' dedi.

Lugano, UEFA'nın 2010 Yılın Futbol Takımı adayları arasında yer almasıyla ilgili ise şunları söyledi: ''Benim için motivasyon olabilecek bir haber. Türkiye'den bir tek ben olduğum ve Fenerbahçe'yi temsil ettiğim için çok mutluyum. Ancak benim bireysel bir hedefim yok. Bu sezen hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonlukla bitirirsek, ben de seçilirsem çok mutlu olurum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler