'Asla başkalarının vereceği icazetle siyaset yapmayacağız'

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ''Biz siyasette asla başkalarının vereceği icazetle siyaset yapmayacağız. Böyle yolumuz yoktur, sahnenin kenarında oturarak 'Bu rol ne zaman bize gelir' diye sıramızı asla beklemeyiz'' dedi.

Yayınlanma: 05.12.2010 - 21:35
Abone Ol google-news

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Eski Çayırova Belediye Başkanı Yaşar Alkan'ın oğlu Zafer Alkan ile Zeynep Alkan çiftinin Toprak Düğün Salonu'ndaki nikah törenine katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun kıydığı nikahta Kurtulmuş, nikah şahitliği yaptı. Nikah sonrası genç çifti tebrik ederek mutluluk dileyen Numan Kurtulmuş, evlilik cüzdanını gelin Zeynep Alkan'a verdi.

Nikahın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Kurtulmuş, WikiLeaks internet sitesinde yayımlanan belgelerle ilgili soruya şu karşılığı verdi: ''Bu iddialar doğrudur, yanlıştır onu bilmiyoruz ama iddiaların tamamı fevkalade vahimdir. Zaten Sayın Clinton'da bu iddialarla ilgili fevkalade ciddi ve temkinli bir şekilde konuştu. Dolayısıyla bu iddiaların araştırılması, konuşulması, Türkiye'nin iç siyasetini almamalıdır. Bu uluslararası, büyük kapsamlı olaydır, ciddi bir skandaldır. Şimdi bu belgelerle ortaya çıkan ifadelerden anlaşılıyor ki dünyanın bir çok bölgesinde dünyanın yeni neoemperyal güçleri, bu dönemde başka usullerle üsluplarla insanları yönlendirmek, insanları fişlemek, insanları belki korkutmak gibi bir takım yöntemler denemişler, bunlar açıkça ortaya çıkıyor. Biz siyasette asla başkalarının vereceği icazetle siyaset yapmayacağız. Böyle yolumuz yoktur sahnenin kenarında oturarak 'bu rol ne zaman bize gelir' diye sıramızı asla beklemeyiz. Bizim bu anlamda hiçbir şekilde halktan başka aziz milletimizden başka hiçbir güç kaynağı kabul etmeyiz. Dolayısıyla hiçbir kimseden icazet vermesi için sıra beklemeyiz, önünde diz çökmez, düğme iliklemeyiz. Biz zihnimizle gönlümüzle son derece rahat ve açığız. Bu ifadeler, bu ortaya çıkanlar bizim bu tavrımızın da ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler