Haydarpaşa'ya kamera alımı için ihale

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) Haydarpaşa Liman İşletme Müdürlüğü, mevcut kamera güvenlik sistemine ilave olarak 12 adet kamera alımı ve çalışır vaziyette teslimini yaptırmak üzere ihale açtı.

Yayınlanma: 06.12.2010 - 11:56
Abone Ol google-news

İhale, 15 Aralık 2010 tarihinde saat 15.00'de açık ihale usulü ile Haydarpaşa Liman İşletmesi Mal ve Hizmet Alımları Komisyonunda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. Sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihalede şartname, Alım Satım ve İhale Komisyonu Bürosundan satın alınabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımları Komisyonuna götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme imzalanacak. Söz konusu ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler