Ankara-İstanbul hızlı tren projesinde ihale

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Ankara-İstanbul hızlı tren projesi kapsamında, Esenkent-eskişehir YHT hattı arasında bulunan yarmanın zemin stabilitesinin sağlanması için açılan ihale sonuçlandı.

Yayınlanma: 06.12.2010 - 14:53
Abone Ol google-news

İhaleyi toplam 4 milyon 99 bin 762 lira bedelle, ''Alfen Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı. İşin bitiş tarihi 30 Mayıs 2011 olarak belirlendi.

Ankara-İstanbul hızlı tren projesi, Esenkent-Eskişehir YHT hattının muhtelif kesimleri arasında bulunan yarmanın zemin stabilitesinin sağlanması yapım işi ihalesi için toplam 18 firma teklif verdi.

Komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 6 adedini geçerli saydı.
Söz konusu ihale, 26 Temmuz 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

Bu arada yurdun değişik yerlerinde, çeşitli kuruluşlar tarafından açılan bazı ihaleler de sonuçlandı.

Çerkeş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün YİBO ikmal inşaatı ihalesini 905 bin 575 lira bedelle, ''Vedat Akın'' kazandı.

Bitiş tarihi 29 Kasım 2011 olarak belirtilen ihale için toplam 12 firma teklif verdi.
Yapılan değerlendirme sonucu bu tekliflerin 9 adedi geçerli sayıldı.
Müdürlük ihaleyi 9 Ağustos 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapmıştı.
 

Batman İl Özel İdaresi

Batman İl Özel İdaresinin 40 ünitlik ağız diş sağlığı hizmet binası yapımı işi ihalesi 4 milyon 621 bin lira bedelle sonuçlandı.

Açık ihale usulü ile 10 Haziran 2010 tarihinde yapılan bina ihalesini söz konusu bedelle,

''Aşkınlar Besicilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.
İşin bitiş tarihi 28 Temmuz 2011 olarak belirlendi.

İhale için toplam 17 firma teklif vermiş, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu tekliflerin 13 adedini geçerli saymıştı.
 

Gümüşhane İl Özel İdaresi

Gümüşhane İl Özel İdare Genel Sekreterliğinin muhtelif sağlık tesisleri onarımı işi ihalesi de sonuçlandı.

2 adet sağlık tesisinin proje, ataşman ve mahal listelerinde belirtilen imalatların tamamı onarım işi ihalesini 53 bin 750 lira bedelle, ''Talip Durakoğlu'' kazandı.
İşin bitiş tarihi 17 Aralık 2010 olarak belirlendi.

Toplam 3 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihale, 31 Ağustos 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
 

Sonuçlanan diğer ihaleler

Sonuçlanan diğer bina inşaat ve onarım ihalelerinden bazıları da şöyle:
''Eğirdir Belediye Başkanlığının atık su arıtma tesisi revizyon ve ek ünite inşaatı ihalesini, 2 milyon 133 bin lira bedelle, ASM Arıtma Sistemleri Makine İmalat ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğünün 400 yataklı araştırma ve uygulama hastanesi ikmal inşaatı ihalesini 72 bin 950 lira bedelle, Özge İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Turizm Şirketi kazandı.

Gaziantep Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının yapı işleri atölye binaları ihalesini, 1 milyon 368 bin lira bedelle, Akyüz Mimarlık Mühendislik İnşaat Planlama Sanayi ve Ticaret kazandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün Kandıra 2 bin metreküplük içmesuyu deposu ve su temini inşaatı ihalesini 599 bin 500 lira bedelle, Solmaz İnşaatSanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Ziraat Bankası A.Ş. İnşaat Hizmetleri Daire Başkanlığının Marmara/Balıkesir şubesi lojmanlı yeni hizmet binası yapım işi ihalesini 476 bin 500 lira bedelle Veysel Mustafa Ahıska kazandı.

Adana Yüreğir İlçe Belediyesinin 4 adet kültür evi yapılması işi ihalesini 2 milyon 70 bin lira bedelle Gün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kazandı.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler