Fırat: Ben varım

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’nun, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın çağrısına karşılık yaptığı “muhatabım sen değilsin” açıklamasına yanıt AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat’tan geldi. Fırat, "Ben varım" diyerek "Her konuda tartışırım. Ancak, Genel Başkanı ile birlikte gelirse" dedi.

Yayınlanma: 05.11.2008 - 15:04
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, dün RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın “medyanın huzurunda iddialarını gündeme getirmesi”ne yönelik çağrısına “muhatabım bakandır. Akman değil” karşılığına AKP’li Fırat’ta “Ben muhatap olurum” yanıtı geldi.

Fırat, Kılıçdaroğlu’nun, Bakan’ın yanına sadece Akman’ı değil, Deniz Feneri davasında adı geçen ve Alman Yargıç tarafından ‘Türkiye’deki asıl failler’ olarak tanımlanan isimleri de almasına yönelik önerisine, “Kılıçdaroğlu yanına genel başkanını (Deniz Baykal) birlikte gelsinler her konuda, her soruya, her belgeye yanıt veririm konuşurum” önerisini getirdi.

Fırat şöyle konuştu; “Sayın Kılıçdaroğlu’na bir çağrım var. Cesareti varsa; Deniz Bey ile birlikte, Deniz Baykal ve eşinin mal beyanları, hangi tarihte avukatlık yaptı, vergi levhası ile birlikte istedikleri yerde, her konuda konuşurum. Buna RTÜK Başkanı Akman da dahil” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler