İletişimin Zirvesindekiler Ödülleri

Reklamcılar Derneğinin 25. yılı dolayısıyla başlatılan ve bu yıl ikincisi düzenlenen İletişimin Zirvesindekiler ''İZ Ödülleri'', 15 Aralık Çarşamba günü Sabancı Müzesi bünyesinde açılan Seed'de verilecek.

Yayınlanma: 06.12.2010 - 16:32
Abone Ol google-news

Yapılan açıklamaya göre, iletişimde sektörel bir bellek oluşturmak amacıyla, reklam veren, medya, ajans, yapım gibi her alanda iz bırakan iletişimcileri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen ve bu seneki teması ''İletişimde Mükemmellik'' olan ödüller, bu yıldan itibaren geleneksel hale gelecek. Ödüller, yılın kurum ve birey olarak öne çıkanlarına yönelik ''Ajans ödülleri'', ''Medya ödülleri'', ''Reklamveren ödülleri'' ile reklamın kurumsallaşmasına, yaratıcılığın gelişmesine katkıda bulunan, sektörde iz bırakmış, belleklerde yer etmiş ustalara yönelik ''Özel ödüller'' olmak üzere 4 ana başlıkta verilecek.

Reklamcılar Derneği tarafından yürütülen ödüllere ilişkin, aday gösterme ve oylama prosedürü yine Reklamcılar Derneği ve Reklamcılık Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinin, belirlenen adaylar arasında yapacağı final değerlendirme ile sahiplerini bulacak. Ödül kazananların belirleneceği final jüri süreci, Ernst&Young tarafından bağımsız olarak ISRS 4400 standardı çerçevesinde hazırlanan prosedürlere tabi tutulacak.

Belirlenen 4 ana başlık kapsamında ''Medya Ödülleri''; ''Yılın Ulusal TV Kanalı'', ''Yılın Yerel TV Kanalı'', ''Yılın Tematik TV Kanalı'', ''Yılın Ulusal Gazetesi'', ''Yılın Yerel Gazetesi'', ''Yılın Ulusal Dergisi'', ''Yılın Ulusal Radyosu'', ''Yılın İnternet Mecrası (Yılın Dijital Mecrası)'' ve ''Yılın Ev Dışı Medya Şirketi'' alanlarında verilecek.

Reklamveren Ödülü; ''Yılın Reklamvereni'', Ajans ödülü de ''Yılın Reklam Ajansı, ''Yılın Medya Ajansı'', ''Yılın Dijital Ajansı'', ''Yılın Doğrudan Pazarlama Ajansı'', ''Yılın Event Marketing Ajansı'' kategorilerinde, ''Özel Ödüller'' ise ''Medya'', ''Reklamveren'', ''Ajans'' ve ''Meslek'' kategorisinde verilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler