Sıcaklık doğuda azalıyor, batıda artıyor

Sıcaklıklar, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde ise, 2 ila 4 derece artacak.

Yayınlanma: 07.12.2010 - 07:06
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinin aralıklarla sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde İç ve Doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülecek.

Hava sıcaklığı, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalırken, batı bölgelerde ise, 2 ila 4 derece artacak. Rüzgar genellikle güney ve güneydoğu, güney kesimlerde zaman zaman kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

Buzlanma, don ve sis uyarısı

Yurdun İç ve Doğu kesimlerinde, bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis olayı görüleceğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksama vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olunması gerekiyor.

Bazı illere göre hava durumu

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu 15
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek 13
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu 16
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu 23
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu 14
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek 8
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu 17

Bölgelerde hava durumu

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer sis olayı görülecek.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Göller yöresinde ve Hatay çevrelerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte hafif buzlanma ve don olayı görülecek.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri aralıklarla yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis görülecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı, doğusu çok bulutlu geçecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler