Divan kurulu toplantısı yarın

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu'nun aralık ayı olağan toplantısı yarın yapılacak.

Yayınlanma: 07.12.2010 - 08:10
Abone Ol google-news

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 13.30'da başlayacak toplantıda, geçtiğimiz ay kulüp 2. başkanı Mehmet Helvacı'nın ''Kapalı oturum'' önerisinin görüşülüp oylanması bekleniyor. Bu arada, bazı divan kurulu üyeleri divan kurulu toplantısının basına kapalı olarak yapılmaması gerektiğini ifade ettiler.

Divan Kurulu eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, kişisel olarak her toplantının açık olarak yapılmasından yana olduğunu vurgulayarak, ''Bazı arkadaşlar 'Galatasaray'ın problemleri dışarıya yansımasın' diyorlar. Ben divan toplantısının açık olmasını tercih ederim. Bunda da bir mahsur görmüyorum. Kapalı toplantı yapsak dahi 5 dakika sonra tüm konuşmalar herkesin eline geçiyor'' dedi.

Divan Kurulu'nun etkili isimlerinden Hayrettin Kozak ise toplantının kapalı olmaması gerektiğini dile getirerek, ''Galatasaray'ın kimseden gizleyecek hiçbir şeyi yoktur. Bugüne kadar kamuoyunun bilgisine açık toplantılar yaptık. Zaten kapalı olması için kasım ayı toplantısında oylamayla herhangi bir karar alınmadı. Durum Mehmet Helvacı'nın bir talebinden ibarettir. Kendisi divan başkanlığında gerekçesiyle bunu talep eder ve kaçınılmaz bir zaruret varsa, oylama yapılır'' diye konuştu.

Üyelerden Mehmet Bilen de, Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu dile getirerek, ''Gizli neyi olabilir? Basına kapalı toplantı fikri çok yanlış. Biz halk kulübüyüz. Türk gençliğine örnek olan bir kulübüz, her şeyimiz açık olmalıdır. Kapalı toplantının bir tek yönetim kuruluna faydası olur, camiaya hiçbir faydası yoktur'' ifadesini kullandı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler