Sohram, tacize karşı seminer düzenleyecek

Kısa adı SOHRAM olan İşkence ve Şiddet Mağdurları için Sosyal Yardımlaşma Rehabilitasyon ve Adaptasyon Merkezi Derneği, "Tacize Karşı Korunma, Tacizle Mücadele ve Tacize Uğrayan Mağdurlar Ne Yapmalı" adıyla bilgilendirme seansları düzenleyecek.

Yayınlanma: 07.12.2010 - 15:44
Abone Ol google-news

Dernekten yapılan açıklamada, katılımın ücretsiz olacağı seanslardaki eğitimlerin, Dernek Başkanı Yavuz Binbay ile gönüllü psikologlar Ömer Ekinci ve Esen Ekinci tarafından verileceği kaydedildi. Açıklamada 6 seas olarak düzenlenecek olan bilgilendirmelerin 2’sinin merkezde rehabilitasyon sürecine katılan çocuklara, 2 seansın katılmak isteyen tüm çocuklara, 2 seansın ise yetişkinlere yönelik olacağı belirtildi.

12 Aralık ' ta başlayacak olan çalışmalın, 2 aylık bir takvime yayılacağı ifade edilen açıklamada konular ise şöyle sıralandı: “Taciz nedir, fiziksel ve psikolojik taciz şekilleri, tanıdık veya yabancı tacizci kime denir, tacizden nasıl korunabiliriz, tacizin yol açtığı psikolojik durumlar ve bu durumlarla baş etme yöntemleri, tacize uğradığımızda ne yapmalıyız”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler