Uygun, Beşiktaş karşısında galibiyet istiyor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Beşiktaş karşısında taraftarın coşkusunu sahaya yansıtıp istedikleri 3 puanı alacaklarını söyledi.

Yayınlanma: 07.12.2010 - 18:59
Abone Ol google-news

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Eskişehirspor Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sahasında etkili oynayan Kayserispor karşısında iyi futbol sergilediklerini, 3 puanla dönmeyi planladıklarını, ancak beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını kaydetti.

Ligin devre arasına 2 haftanın kaldığını, eksiklikleri görüp, gereken takviyeleri yapacaklarını anlatan Uygun, ''Futbolcularımdan çok memnunum. Ortada bir hata varsa bana aittir. Taraftarımıza ve camiamıza layık olmaya çalışıyoruz. Saha içinde ya da kenarda olmamın oyuna etkisi olduğunu düşünmüyorum'' dedi.

Uygun, futbolcuların yorgunluğunu Beşiktaş maçının yapılacağı 10 Aralık'a kadar atacaklarını ifade ederek, ''Beşiktaş maçı çok zor geçecek. Şimdiye kadar mağlup edemedik. Beşiktaş karşısında taraftarın coşkusunu sahaya yansıtıp istediğimiz 3 puanı alacağız'' diye konuştu.

Bülent Uygun, Ümit Karan'ın sakatlığının geçtiğini, Beşiktaş maçında oynayabileceğini de sözlerine ekledi.

Koşuyla başlayan antrenman, toplu çalışmayla devam etti. Antrenmanda sakatlığı bulunan Tello ve Volkan takımdan ayrı çalıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon