UEFA'da zorlu gece

UEFA’da hedefini final olarak belirleyen G.Saray, gruptaki ikinci maçında Benfica deplasmanına çıkıyor. Sarı - Kırmızılılarda Kewell yok. Karşılaşmanın başlama saati 21.30. Maçı TRT 1 naklen verecek.

Yayınlanma: 05.11.2008 - 20:17
Abone Ol google-news

 

‘Mazeret yok’

Lizbon Portela Havaalanı’na 4.5 saatlik yolculuk sonunda inen Sarı - Kırmızılı kafileyi Türkiye’nin Lizbon Büyükelçiliği Müsteşarı Tolga Bermek, Benfica Kulübü Genel Sekreteri Joau Salgado ve az sayıda taraftar karşıladı. Salgado, başkan Adnan Polat’a çiçek vererek samimi bir şekilde “Hoşgeldiniz” dedi.

G.Saray Başkanı Adnan Polat, havaalanında yaptığı açıklamada, Portekiz ve Türkiye’nin en iyi iki takımının karşılaşacağını söyledi.

Başkan Polat gazetecilerin , “Portekiz’in en iyi takımıyla oynayacaksınız” demesi üzerine, “Benfica da Türkiye’nin en iyi takımıyla karşılaşacak. İki iyi takım yarın (bugün) maç yapacak. Sadece Benfica’nın saha ve seyirci avantajı olacak. Biz UEFA Kupası’nda ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşabilmemiz için bu tür maçları geçmemiz lazım. Ve hiç bir mazeret üretemeyiz” ifadesini kullandı.

G.Saray’ın sahaya 11 kişi çıkacağını belirten Polat, bu nedenle takımı eksik görmediklerini sözlerine ekledi.

Sarı - Kırmızılıların Portekizli yıldızı Fernando Meira ise beraberliğin kendileri için iyi bir sonuç olacağını söyledi. G.Saray’da sakatlıkları bulunan Kewell’ın dışında sakatlıkları süren Aydın, Mehmet Topal, Emre Güngör, Nonda ve Linderoth da Portekiz’e getirilmedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler