Kâzım ilk 11'de

Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda deplasmanda Arsenal'le karşılaşan F.Bahçe'de teknik direktör Luis Aragones, Alex'in yerine Kâzım'a ilk 11'de yer verdi. Arsenal'le 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan maçta İspanyol teknik adamın 18 kişilik maç kadrosuna almadığı Kâzım, küçükken taraftarı olduğu Arsenal'e karşı İngiltere'de forma şansı buldu.

Yayınlanma: 05.11.2008 - 20:38
Abone Ol google-news

Sarı - Lacivertlilerde Arsenal maçında Volkan Babacan, Vederson, Burak, Josico, Ali, Yasin ve Deivid yedek soyundu.

Emirates Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü tamamıyla dolduran F.Bahçeli taraftarlar takımlarını coşkuyla destekledi. Avrupa'dan ve Türkiye'den karşılaşma için Londra'ya gelen taraftarlar, maç öncesi de stat önünde tezahürat yaptı.

Maçtan 1 saat önce tek başına stada çıkan Guiza, taraftarların tezahüratları üzerine yanlarına gidip reklam panolarından atladı ve tribünlere çıktı.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, 21 Ekim'de İstanbul'da yapılan ilk maçtaki ilk 11'den 6 değişiklik yaptı. İngiliz temsilcisinde ilk karşılaşmada ilk 11'de yer alan futbolculardan hasta olan kaleci Almunia'yla sakatlıkları bulunan Adebayor, Walcott ve Eboue, bu akşam 18 kişilik kadroda yer almadı. Diaby ve Song ise yedek soyundu.

Arsenal'de bu oyuncuların yerine kaleci Fabianski, Toure, Van Persie, Ramsey, Djourou ve Bendtner ilk 11'de forma giydi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler