Yahoo karar değiştirdi

ABD'nin San Francisco kentinde düzenlenen Web 2.0 zirvesine katılan, Amerikan internet grubu Yahoo'nun Başkanı Jery Yang, bu yılın başında Microsoft'un satın alma önerilerinin reddedilmesine rağmen, Microsoft'un Yahoo'yu alması gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 06.11.2008 - 09:52
Abone Ol google-news

Amerikan internet grubu Yahoo'nun Başkanı Jery Yang, firmalarının, dünyanın en büyük yazılım firması Microsoft tarafından satın alınması gerektiğini söyledi.

Yang,''Şu anda, Microsoft için en iyi şeyin Yahoo'yu almak olacağını söyleyebilirim. Bunu biz de istiyoruz'' diye konuştu. Uygun bir fiyat verilmesi durumunda masaya oturmaya hazır olduklarını söyleyen Yang, önerinin daha önce reddedilmesiyle ilgili olarak da ''O zaman doğru şeyi yaptığımızı düşünüyorduk. Olayın böyle sonuçlanmasında her iki tarafın da suçu var'' diye konuştu.

Yahoo, Microsoft'un geçen şubatta 44 milyar dolarlık satın alma önerisiyle başlayan ve nisanda 47 milyar dolara yükseltilen tamamen veya kısmen satın alma tekliflerini kesin bir şekilde reddetmişti. Microsoft iki kez yaptığı satın alma önerisinin reddedilmesinin ardından, firmayı almayı düşünmediğini çeşitli ortamlarda dile getirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler