Hollywood yıldızları Obama'dan memnun

Ünlü Hollywood yıldızları Amerika başkanlığına Barack Obama'nın seçilmesinden dolayı memnun. George Clooney, Usher, Sean Combs Barak Obama'nın başkan seçilmesinden dolayı duydukları mutlulukları belirtirken, Courteney Cox ve eşi, Beverly Hills'teki evlerinde Obama'nın zaferini kutlamak için parti verdi.

Yayınlanma: 06.11.2008 - 10:04
Abone Ol google-news

George Clooney, Jennifer Aniston gibi oyuncular ve rapçi Sean Combs, Usher gibi müzisyenler, 4 Kasım'daki seçimden Barack Obama'nın zaferler çıkmasından memnun olduklarını açıkladı.

People dergisine konuşan George Clooney, "Obama'yı seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Artık bu kuşağın maruz kaldığı olağanüstü tehditlere karşı koymak için ülkeyi birleştirme zamanıdır" dedi.

"Friends" dizisinin oyuncularından Courteney Cox ve eşi, Beverly Hills'teki evlerinde Obama'nın zaferini kutlamak için parti verirken, Jennifer Aniston ve Sacha Baron Cohen'in de bu partiye katıldığı belirtildi.

Rhythm and Blues grubunun solisti Usher, "Bu olay, büyük Joseph Lowery ve Martin Luther King'in yaptığı bütün fedakarlıklar için tarihe, siyahların tarihine damgasını vuracak. Bu, onların yaptığı fedakarlıklarının karşılığı. Konuşamıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum" ifadesini kullandı.

Rapçi Sean Combs da, "Sanki benim verdiği oy seçim sonucunu belirleyen oymuş gibi geliyor. Bu belki doğru değil, ama böyle hissediyorum" dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler