Osetya'da patlama: 11 ölü

Kuzey Osetya'da bir otobüste patlama meydana geldi. Rus haber ajansları patlamayla ilgili olarak farklı ölü sayısı belirtiyorlar ama adının açıklanmasını istemeyen bir güvenlik yetkilisi, Rus İnterfaks ajansına yaptığı açıklamada, patlamada en az 11 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti ve bunun terörist eylem olduğunu kaydetti.

Yayınlanma: 06.11.2008 - 14:02
Abone Ol google-news

Rusya'nın güneyindeki Kuzey Osetya Cumhuriyeti'nde bir otobüste patlama meydana geldiği ve en az 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Adının açıklanmasını istemeyen bir güvenlik yetkilisi, Rus İnterfaks ajansına yaptığı açıklamada, Vladikavkaz kent merkezinde bir otobüste meydana gelen patlamada en az 11 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti ve bunun terörist eylem olduğunu kaydetti.

Rus İtar Tass ajansının yayımladığı haberde de, patlamanın Kuzey Osetya'nın başkenti Vladikavkaz'ın merkezinde seyir halinde bulunan bir minibüste meydana geldiği ve ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Rus haber ajansı RİA Novosti de Kuzey Osetya İçişleri Bakanlığı'na dayanarak verdiği haberde, patlamada en az 6 kişinin öldüğünü, ancak bu sayının daha da artabileceğini duyurdu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler