'Milyon Dolarlık Bebek' ve BMW Hydrogen 7

Boys Don't Cry ve Million Dollar Baby filmlerindeki rolüyle iki defa Akademi Ödülü kazanan Hillary Swank, dünyanın ilk hidrojen yakıtlı lüks sedanı olan BMW Hidrojen 7'nin anahtarlarını aldı. BMW Hidrojen 7 teknolojisi, BMW'nin en geniş sedanında lüksü ile tamamen salınımsız hidrojen yanmalı motorunu bir araya getiriyor.

Yayınlanma: 06.11.2008 - 14:34
Abone Ol google-news

Hillary Swank'ın katettiği ilk kilometrelerle birlikte, BMW Hydrogen 7 ile toplam 3,5 milyon Km'lik bir yol katedilmiş oldu. Bu inanılmaz mesafe, dünyanın birçok ünlü isminin sürüşleri ile kat edildi. Hilary Swank da böylece, Brad Pitt, Angelina Jolie, Will Ferrell, Jay Leno, Edward Norton, Cameron Diaz, Melissa Etheridge ve daha birçok ünlü gibi, otomobil tercihini, enerji-verimli BMW Hydrogen 7'den yana kullanmış oldu. BMW Hydrogen 7, Alman Federal Ekonomi ve Teknoloji Bakanı Michael Glos ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Günter Verheugen, dünyaca ünlü soprano Anna Netrebko ve diğer birçok tanınmış kişi ile deniz aşırı ülkelerde etki uyandırmıştı. Otomobil ayrıca, Almanya Ekonomi ve Teknoloji Bakanı Michael Glos ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Hans-Gert Pöttering gibi birçok kişi üzerinde de büyük etki yarattı.

Hidrojen teknolojisinin tamamen bütünleşmesiyle BMW'nin klasik sürüş dinamikleri, zarafeti ve iç konforunu birleştiren BMW Hydrogen 7’den ilk etapta, 100 araçlık küçük bir seri üretildi. Bu yılın ilerleyen zamanlarında, BMW Hydrogen 7, sanat, politika ve ekonomi dünyasının önde gelen kişilerine teslim edilmiş olacak.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler