2011 Dakar Rallisi

Arjantin ve Şili'de 1-16 Ocak 2011 tarihlerinde düzenlenecek Dakar Rallisi'nde Türkiye'yi temsil edecek ''Çöl Kaplanı'' lakaplı motosikletçi Kemal Merkit, yarış için yarın Arjantin'e gidecek.

Yayınlanma: 23.12.2010 - 14:26
Abone Ol google-news

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'ten start alacak dünyanın en zorlu rallisi Dakar'da yarışacak Merkit, hareketinden önce Atatürk Havalimanı Dış Hat Gidiş Terminali İstanbul Cafe'de basın toplantısı düzenleyecek. 2000 yılından beri takım olarak Dakar Rallisi'nde Türk Bayrağı'nı taşıyan Kemal Merkit, 32. kez gerçekleşecek Dakar Rallisi'nde motosiklet kategorisinde yarışacak.

Merkit, 2011 rallisi için şu açıklamayı yaptı: ''Geçen yılki birincilik başarımızın devamını getirmek adına tüm seneye yayılan çalışma programımı sonuçlandırıp yarın Arjantin'e hareket edeceğim. Bu yıl tek başıma katılacağım yarışta Türk Bayrağı'nın en ön saflarda yer alması için elimden geleni yapacağım. Bu senenin bir başka özelliği de TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği) için bağış toplamak üzere yarışıyor olmam ve İddaa'da Dakar Rallisi'nin yer alması olacak.''
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler