Dolmabahçe'de Ata'yı anma töreni

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 70. yılında Dolmabahçe Sarayı'nda törenle anılıyor. 10 Kasım günü saat 09.05 de Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu odada gerçekleştirilecek anma törenine mülki, askeri ve idari erkan, sivil toplum örgütleri katılacak.

Yayınlanma: 08.11.2008 - 09:51
Abone Ol google-news

09 Kasım 2008 Pazar günü saat 19:00’da Milli Saraylar Daire Başkanlığı’nın, Türk Musikisi Vakfı’nın katkılarıyla hazırladığı İstanbul Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun Şef Fatih Salgar yönetiminde vereceği “Ayrı kalışımızın 70. yılında Mustafa Kemal’e Özel” başlıklı anma konseri, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Köksal Toptan’nın katılımlarıyla gerçekleşecek.

10 Kasım 2008 Pazartesi günü saat 09.05 de Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu odada gerçekleştirilecek anma törenine mülki, askeri ve idari erkan, sivil toplum örgütleri  katılacak.

Tören için 10 Kasım 2008 Pazartesi günü saat 08: 00’de sarayın kapıları ziyarete açılacak. Atatürk’ün odasında gerçekleştirilecek resmi tören, Muayede Salonu’na konulan ekranlardan izlenebilecek.

Bahçede bekleyen ziyaretçilerimiz için kurulacak çadırda çay ve kahve ikramı yapılacak. Ayrıca Daire Başkanlığı binası alt katında bulunan “Belge ve Fotoğraflarla Atatürk ve Milli Saraylar Sergisi” ücretsiz gezilebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler