Cumhuriyet'te yeni yıl coşkusu

Cumhuriyet çalışanları yılbaşını önceki akşam Günay Restaurant'da kutladı. Cumhuriyet'in yazar, yönetici ve eski çalışanlarının da katıldığı yılbaşı partisinde siyaset, sanat, spor ve iş dünyasından birçok ünlüyle birlikte coşkulu bir gece yaşandı.

Yayınlanma: 30.12.2010 - 09:47
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız’ın kutlamaya gelen konuklarla yakından ilgilendiği ve Cumhuriyetçilerin geç saatlere dek eğlendiği gecede, İlhan Şeşen, Pınar Sağ, Buzuki Orhan sahne aldı. Şeşen sahnede “Cumhuriyet’in gecesinde sahneye çıkmak şereftir” dedi.

Geceye aralarında DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Kemal Ulusu, sanatçı Neşe Karaböcek, tiyatro sanatçısı Gülriz Sururi, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan, tiyatro oyuncusu Gülsen Tuncer, oyuncu ve yönetmen Ahmet Levendoğlu, fotoğraf sanatçısı İsa Çelik, tiyatro oyuncusu Vural Buldu, oyuncu Emrah Elçiboğa, oyuncu Ezgi Bakışkan, Serda Kondeler Aktuna, oyuncu Dilek Türker, Keyveni Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik, Teknik Direktör Lemi Çelik’in yanı sıra çok sayıda önemli isim katıldı.

(Fotoğraf: VEDAT ARIK)

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler