Renault'nun ilk 4x4 crossover modeli Koleos Türkiye'de!

Monotonluktan kaçış için tasarlanan Renault Koleos, kullanımı kolay ve konforlu bir “crossover” olarak geliştirilmiş. Kompakt boyutları ve kullanışlı donanımları her tip sürücünün aracı kolay benimsemesine olanak veriyor. Binek modeller kadar konforlu olan Renault Koleos, kompakt tek hacimlilerin iç mekân genişliği sunuyor.

Yayınlanma: 09.11.2008 - 16:39
Abone Ol google-news

Özellikle her tür arazide kullanıma sunulan araçların aksine, Renault Koleos’ta eller serbest kart sistemi, ön ve arka park sensoru, çift bölgeli otomatik klima gibi çok sayıda konfor donanımı sunuluyor.

Renault Koleos, şehir içinde, otoyolda ve off-road kullanımda sürücüye konfor sunan tamamen otomatik 4x4 aktarma sistemine sahip.

Koleos’un ön cephesinde iki hava girişiyle çevrelenen logo ve özellikle eliptik xenon ampuller ve ilave viraj modülleri ile modern çizimli farlar yer alıyor. Renault Koleos’un görüntüsü, yerden yüksekliği ve otomobilin verdiği sağlamlık izlenimini güçlendiren geniş çamurluklarıyla, 4x4 dünyasına ait olduğunu gösteriyor.

Ergonomik torpido paneli ve kumandaları ile sürücünün araçtaki çeşitli donanımlara süratle alışmasını ve etkin şekilde kullanılabilmesini sağlıyor.
Koleos, sessizlik, geniş oturma alanı, çift bölümlü otomatik klima sistemi, yol şartları ne olursa olsun yüksek konfor düzeyi başta olmak üzere sayısız standart özellikleriyle dikkat çekiyor. Renault uzun zamandan beri ürün gamında pazarın en büyük panoramik açılır tavanlarını sunuyor.

Müzik eşliğinde yolculuklar için, Renault Koleos’un üst gam sürümlerinde Bose tarafından geliştirilen bir ses sistem yer alıyor. İç mekânda sağlanan hi-fi ses kalitesi, radyo, MP3 uyumlu 6’lı CD charger veya ön konsoldan jack priz bağlantılı iPod türünde bir harici kaynaktan seçilen müziğin en iyi şekilde dinlenmesine olanak veriyor.

Binekler, tek hacimliler ve 4x4’lerin en iyi özelliklerini üzerinde toplayan Renault Koleos’un, 4x4 aktarma sistemi Nissan’ın teknoloji ve know-how’undan yararlanarak geliştirildi. All mode 4x4-i, ESP, rampa kalkış destek ve inişte hız kontrol sistemleri sürüşü daha güvenli hale getiriyor ve Koleos’a arazi aracı kapasiteleri kazandırıyor. 2.0 dCi dizel motorun 150 ve 175 beygir güç üreten iki sürümü sunulan Renault Koleos’ta manuel veya otomatik vites kutularının hepsi 6 ileri aktarmalı. Dynamique ve Privilege olmak üzere iki donanım seviyesi bulunan Koleos 2.0dCi, 66.000YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler