Yeni Nesil Colt bakışları üzerine çekecek

Tamamen yeniden tasarlanarak üretilen ve yeni standartlara kavuşan Yeni Nesil Colt, Mitsubishi Motors ailesinin en genç ve en yeni üyesi olarak pazardaki yerini alıyor. Yeni Nesil Colt, Kasım 2008’de Avrupa pazarında satışa sunuldu. Yeni Nesil Colt, üstün tasarımı ile Mitsubishi Motors Europe’un binek otomobil pazarındaki stratejik büyüme hedefini vurguluyor.

Yayınlanma: 09.11.2008 - 16:49
Abone Ol google-news

Harika bir sportif mirasa sahip bir ailenin küçük üyesi Yeni Nesil Colt, tamamen yenilenen dış tasarımıyla keskin hatlara sahip Yeni Lancer’a benziyor. Colt, “jet uçaklarının” hava emiş sisteminden esinlenerek tasarlanan ön ızgarası ve A sütununun önünde yer alan tamamen yeni gövde panelleri ile göz alıcı bir tasarıma sahip bulunuyor. Daha güçlü bir yol tutuş sağlayan ön tamponun adaleli hatları ve onu tamamlayan samurai-vari yeni ön farlar, Lancer’dan esinlenildi. Benzer şekilde, rüzgar tüneli testinde aerodinamiğe de büyük önem verildi ve köpekbalığının burnuna benzeyen ön kısmın şekli de araçta ilave bir rüzgarlığa ihtiyaç bırakmayacak seviyeye getirildi.

5 kapılı modelde yenilenen arka kasa (sarmalanmış ve daha ince bir arka aydınlatması, daha alçak stop lambaları, yeni arka kapak sabitleyici, yeni tasarlanmış tampon), araca yeni bir karakter kazandırırken, aracın daha alçak ve geniş görünmesini sağlıyor. 3 kapılı modelin arka kasasında ise tampon ve koyu renkli far yuvaları dikkat çekiyor.

Temsa Global, Yeni Nesil Colt’u 2009 yılının Ocak ayında Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon