Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet "Genci yaşlısı Ata'ya koştu" başlığını kullanarak Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 70. yıldönümü anma törenlerini manşetinde görürken; Milliyet Gazetesi "Dışlanan kardeş 'Huzur'u bozdu" dedi ve Huzur Giyim'e kesilen cezayı manşetten verdi. Birgün Gazetesi ise 'Sevenleri Erdoğan'ı bir bir terk ediyor' dedi ve Erdoğan'a destek veren aydınların onu terk etmeye başladığını manşetten duyurdu.

Yayınlanma: 11.11.2008 - 07:32
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Genci yaşlısı Ata’ya koştu


Yüce Önder Atatürk aramızdan ayrılışının 70. yıldönümünde özlemle anıldı. Ankara’daki ilk tören Anıtkabir’de düzenlendi. Cumhurbaşkanı Gül tarafından üzerinde “Cumhurbaşkanı” yazan beyaz kırmızı karanfillerden oluşan çelengin mozoleye konulmasının ardından saat 09.05’te 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 

 

HÜRRİYET

Gizli kayıtçı kocaya hapis


Ankara 26. Asliye Ceza Mahkemesi, boşanma davasında karısı S.T.'nin konuşmalarını izinsiz kaydedip delil olarak sunan koca V.C.T'yi, "gizliliği ihlal" suçundan 6 ay hapse mahkum etti.


 

MİLLİYET

Dışlanan kardeş 'Huzur'u bozdu


Huzur Giyim'in sahibi Gençal ailesindeki kavga büyüdü. Manken ve şarkıcı sevgilileri olduğu için aileden dışlanan Abdullah Gençal 'vergi kaçırılıyor' ihbarı yapınca, Huzur Giyim'e 23 milyon YTL'lik ceza kesildi.


 

RADİKAL

Sanayi frene bastı


Küresel krizin etkileri makro rakamlarda somutlaşıyor. Sanayi üretimi 2007 Eylül'ünün yüzde 5.5 altında. Elektrik tüketimi 2001'den beri ilk kez azaldı.


 

AKŞAM

Taş yerine tüylü top

Teröre karşı tanklı-tüfekli değil, toplu-raketli proje... Badminton Federasyonu, Güneydoğu'da polise taş atan çocuklara 20-30 bin raket ve tüylü top dağıtacak. İlk uygulama ise Hakkari'de...


 

POSTA

Dünyada eşi yok


Yüzyılın eşsiz lideri Atatürk anısına Türkiye'de hayat dün saat 9'u 5 geçe yine bir dakika durdu. Dünyadaki 200 ülkenin hiçbirinde hiçbir lider için böyle bir anma yapılmıyor. Ata'ya ve Türk Halkı'na özel olan bu tören 70 yıldır sürüyor.
 

 

VATAN

Tehlikeli sözler


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Eğer Ege'de Rumlar, Türkiye'nin pek çok yerinde Ermeniler yaşamaya devam etseydi, bugün acaba Türkiye aynı milli devlet olabilir miydi?" diye sordu.


 

BİRGÜN

Sevenleri Erdoğan'ı bir bir terk ediyor


Hakkâri'de söylediği 'Ya sev ya terk et' anlamına gelen sözleriden sonra, başından beri kendisine destek veren aydınlar, Erdoğan'ı terk etmeye başladı.


 

SABAH

Astsubay devrimi

Yazarımız Umur Talu'nun ısrarla işlediği "astsubayların hakları" konusunda, Org. Başbuğ büyük iyileştirme planı hazırladı.


 

TERCÜMAN

Konuşmadan konuştular


Başbakan Erdoğan ve Başbuğ'un törenlerdeki bakışları, sözden öteye çok şey ifade ediyordu.

 

 

YENİ ŞAFAK

Pompalı soygun


Akaryakıt şirketleri petrol fiyatının 144 dolardan 57 dolara inmesine rağmen yüzde 60'lık düşüşü pompaya yansıtmadı.



ZAMAN

Ergenekon'dan davacıyım babamı helikopterden attılar


Ergenekon mağdurları, davaya müdahil olmak için mahkemenin kapısın çalıyor. Başvurular arasında Vanlı bir işadamı da var. Er'in anlattıkları dehşet verici: "Fidyeyi kabul etmediğim için 75 yaşındaki babamı helikopterden attılar. Öldüğünü bizzat Yeşil'den öğrendim.























 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler