Löv, Mesut'un durumundan memnun

Alman Ulusal Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Türk kökenli Alman milli oyuncu Mesut Özil'in Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'e transfer olması ile daha da geliştiğini söyledi.

Yayınlanma: 08.02.2011 - 15:56
Abone Ol google-news

Alman Ulusal Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Almanya ulusal takımının yarın İtalya'ya karşı oynayacağı maç için hazırlandığı Kaiserau Spor Okulu'nda yaptığı açıklamada, 2010 Dünya Kupası öncesinde Mesut'a topsuz oyununu geliştirmesi gerektiğini söylediğini belirterek, ''Mesut'un, teknik bir oyuncu olduğu biliniyordu. Şimdi topsuz da sürekli yüksek tempoda oynamayı da öğrendi. Bu konuda daha da iyi oldu'' dedi.

Mesut'un ve Alman ulusal takımının diğer oyuncusu Sami Khedira'nin Real Madrid'e transfer olması ile herkesin gurur duyduğunu ifade eden Löw, iki oyuncun da iyi oynadığını ve önemli maçlarda forma giydiklerini belirtti.

Alman Ulusal takımının iki oyuncunun gelişmesinden faydalanacağını dile getiren Löw, Mesut ve Khedira'nın da Real Madrid'e gitmekle ileriye doğru adım attıklarını ve bu adımı attıklarından dolayı mutlu olduklarını hissedildiğini kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler