Akbank'a bir ödül daha

Euromoney, 2011 değerlendirmesinde bu yıl 10. yılını kutlayan Akbank Private Banking'i "Türkiye'nin 'En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu' seçti. Toplam yönettiği portföy tutarı 20 milyar TL'yi aştığı belirtilen Akbank Private Banking, aynı ödülü altı yılda dördüncü kez kazandı.

Yayınlanma: 19.02.2011 - 10:46
Abone Ol google-news

Euromoney tarafından ödüle ilişkin yapılan açıklamada, önde gelen uluslararası Private Banking profesyonellerinin değerlendirme ve görüşleriyle birlikte Akbank Private Banking'in toplam yönetilen varlık büyüklüğü, söz konusu varlıklardaki artış, kârlılık, müşterisinin yatımları için sunduğu geniş ürün ve hizmet yelpazesi ve hizmet kalitesinin "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" ödülünün Akbank Private Banking'e verilmesinde etkili olduğu belirtildi.

"Türkiye'nin En İyisi"

Akbank'tan yapılan açıklamada da Akbank Private Banking'in "Super Affluent-Varlık Seviyesi Yüksek", "Relationship Management- Müşteri İlişkileri Yönetimi", "Lending Solutions-Kredi Çözümleri","Real Estate-Gayrimenkul Danışmanlığı" ve "Inherited Wealth & Business-Varlık Yönetimi" kategorilerinde de "Türkiye'nin En İyisi" olarak gösterildiği vurgulandı. Açıklamada, Türkiye'nin 6 yıldır değerlendirmeye alındığı bu kategoride Akbank Private Banking'in ödülü dördüncü kez kazanarak önemli bir başarıya imza attığı ifade edildi.

Verilen bilgiye göre ayrıca, "Best Private Banking Awards" ödül töreni, dünyanın dört bir yanından en üst düzey banka yöneticilerinin katılımıyla 17 Şubat'ta Londra'da düzenlendi. "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" ödülünü Akbank Özel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder ve Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, düzenlenen törende Euromoney yetkililerinden aldı.
 

"Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu"

Akbank'ın bugüne kadar kazandığı başarılara, Euromoney dergisi tarafından büyük bir titizlikle verilen "Türkiye'nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu" ödülünü de ekleyerek, gücünü bir kez daha kanıtladığını ifade eden Akbank Özel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder, konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Düşük faiz oranları ve globalizasyon ile birlikte değişen yatırım ortamı özel bankacılık hizmet ve ihtiyaçlarını her geçen gün daha fazla ön plana çıkarıyor. Ülkelerarası kur savaşlarına yönelik endişeler ve Merkez Bankalarının kriz sonrası izledikleri farklı ekonomi politikaları, birikimi olan müşterilerin danışmanlık talebini arttırıyor, dönemsel olarak farklı ürünlere ve para birimlerine yönelmelerine yol açıyor. Türkiye'de alanındaki en deneyimli kuruluş olarak öngörülü stratejilerimizle müşterilerimize en geniş finansal ürün ve hizmet seçeneğini sunuyoruz. Türkiye'de Özel Bankacılık hizmeti yokken Akbank bünyesinde 10 yıl önce kurulan Özel Bankacılık iş birimimiz, sektördeki öncülüğümüzün göstergesi. Bu süreç içerisinde ilk ve tek yabancı hisse senedi alım satım işlemini yapan, BRIC fonunu müşterilerine ilk kez sunan, gelişmiş ülkelerin hisse senetlerine yatırım yapan ilk fonu kuran kuruluş olarak sektörümüze öncülük etmeye devam ediyoruz. Özel Bankacılık iş birimimizin kuruluşunun 10. yılında, böylesi uluslararası prestijli bir ödülü Türkiye adına dördüncü kez kazanmaktan dolayı gurur duyuyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler