Arena'da kükredi: 1-0

Galatasaray, maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamaya başladığından itibaren yaptığı 3 iç saha lig maçını da kazanmasını bildi.

Yayınlanma: 19.02.2011 - 18:57
Abone Ol google-news

Ligde ikinci yarıda deplasmanda oynadığı maçlarda Bursaspor'a 2-0, Gaziantepspor'a 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, iç sahada ise Sivasspor'u 1-0, Eskişehirspor'u 4-2 ve Bucaspor'u da 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zapata ilk kez gol yemedi

Galatasaray'a ligin ikinci yarısında transfer edilen kaleci Zapata, ilk kez kalesini gole kapadı.

Bundan önce ligde oynadığı maçlarda Eskişehirspor'dan 2, Gaziantepspor'dan 1 gol yiyen Kolombiyalı kaleci, Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Gaziantepspor maçında ise 3 gole engel olamamıştı.

Neill cezalı

Galatasaray'da bu sezon 4. sarı kartını Bucaspor karşısında gören Neill, cezalı duruma düştü.

Neil, takımının ligin 23. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

Baros 4 ay sonra

Galatasaray'da cezalı olan Ayhan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Kewell, Hakan, Arda ve Pino maçta forma giymediler.

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Çek oyuncu Baros'a ilk 11'de yer verirken, bu futbolcu ligde 17 Ekim 2010 tarihinde oynanan ve 2 gol atıp sakatlandığı Ankaragücü maçının ardından ilk kez bir karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıktı.

Galatasaray'da Çağlar ise Konyaspor ile 19 Aralık'da oynanan lig maçının ardından ilk kez, 2 ay sonra ligde ilk 11'de yer aldı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Bursaspor ile hafta içinde oynanan A2 maçında forma giyen Emre ile Aydın da Bucaspor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosuna dahil edildiler.

Taraftardan sitem

Galatasaraylı taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a yenilmelerinden ötürü futbolcularına açtıkları pankartla sitemde bulundular.

Taraftarlar bir yanında otobüs resmi, diğer yanında Gaziantep tabelası bulunan, ''Sen yenil bize inat, biz yine geliriz 18 saat'' yazılı pankart astılar.

Taraftarlar ayrıca, ''Asalettir o formadaki arma! İçindekiler 'Metin' olmasa da'' yazılı pankart açtılar.

Taraftarların, kadro dışı bırakılan Misimoviç'in yanı sıra Nonda ve Keita lehine bağırması da dikkati çekti.


Kombine biletlerde sorun yaşandı

Taraftarlar stadı dolduramazken, 52 bin kişilik statta büyük boşluklar göze çarptı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala ise kombine biletli taraftarlar stat girişinde sorun yaşadı. Turnikelerde yaşanan sorundan ötürü yardım masasında uzun kuyruklar oluşurken taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.


Ali Sami Yen Spor Kompleksi skorboardda yer aldı

Türk Telekom'un talebi doğrultusunda Eskişehirspor maçında skorborddan çıkartılan Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazısı, yapılan anlaşmayla Bucaspor maçıyla birlikte yeniden skorboardda yer aldı.

Bu arada, stat bölgesine giriş yerlerine, büyük boyutlarda Ali Sami Yen Spor Kompleksi yazıları yazıldı.

Bu arada, stadın çatı bölümünün sarı-kırmızılı renklerle ışıklandırıldığı ve daha önce karanlıkta kalan tribünlerin aydınlatıldığı görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler