Motosikletçilerden terör protestosu

Çeşitli kulüplere üye yaklaşık 100 motosikletçi, Sultanahmet'ten Bostancı'ya konvoy oluşturarak terör örgütünü protesto etti. Grup Sultanahmet Meydanı'nda basın açıklaması yaptıktan sonra Türk bayraklarının asıldığı motosikletleriyle Sirkeci üzerinden Unkapanı (Atatürk) Köprüsü ve Taksim istikametini kullanarak Bostancı'ya kadar konvoy halinde ilerledi.

Yayınlanma: 16.11.2008 - 14:21
Abone Ol google-news

100 motosikletçi, Sultanahmet'ten Bostancı'ya konvoy oluşturarak terör örgütünü protesto etti.

Sultanahmet Meydanı'nda bir araya gelen motosikletçiler adına yapılan basın açıklamasında, grubun toplanmasındaki amacın, terör örgütünü telin etmek olduğu belirtildi.

Açıklamada, ''Kökenini politik oluşumlardan alan terör gibi düşük yoğunluklu çatışmaların, milletin ordusunu desteklemesi sayesinde kazanıldığının bilincindeyiz'' denildi.

TSK'nın yürüttüğü mücadeleye bir nebze olsun katkıda bulunmak için grubun motorlarını Avrupa'dan Asya yakasına süreceği kaydedilen açıklamada, milletin, kirli oyunlar karşısında geçilmesi imkansız kale gibi dikileceği belirtildi.

Grup, açıklamanın ardından Türk bayraklarının asıldığı motosikletleriyle Sirkeci üzerinden Unkapanı (Atatürk) Köprüsü ve Taksim istikametini kullanarak Bostancı'ya kadar konvoy halinde ilerledi.

Trafik polislerinin de konvoyun geçiş güzergahlarında güvenlik önlemi alarak yolu açtıkları görüldü. Grup, Bostancı'ya ulaştıktan sonra dağıldı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler