Benzin istasyonunda silahlı kavaga: 1 ölü, 3 yaralı

BEKO Basketbol Ligi'nde oynanan Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçını izlemek taraftarları Balıkesir'in Bandırma ilçesine götüren iki otobüsün bir petrol istasyonunda verdiği mola sırasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 16.11.2008 - 17:13
Abone Ol google-news

Pınar Karşıyaka taraftarlarını taşıyan iki otobüs, Balıkesir-İzmir karayolundaki Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında bulunan İbrahim G'ye ait petrol istasyonunda mola verdi.

Bu sırada istasyondaki marketten alışveriş yapan Pınar Karşıyakalı taraftarlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan arbede sırasında markette bulunan eşyalar zarar görürken, market görevlileri tartışan kişilere müdahale ederek, dışarı çıkarmak istedi.
Bunun üzerine taraftarlarla, akaryakıt istasyonunun sahibi İbrahim G'nin oğlu Ertuğ G. (22), market görevlileri Bilal B. (32), Hakan G. (20) ve Halil İbrahim G. (37) arasında tartışma başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ertuğ G, pompalı tüfekle ateş ederek taraftarlardan 4 kişiyi yaraladı. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Manisa Spor Akademisi öğrencisi Özgür Soylu (21), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Henüz kimlikleri belirlenemeyen 3 taraftarın tedavisi ise sürüyor.

Olayın ardından Ertuğ G. (22), market görevlileri Bilal B. (32), Hakan G. (20) ve Halil İbrahim G. (37) ile 30 taraftar ve bir otobüs şoförü gözaltına alındı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler