Arena'da Polat'a büyük protesto

Galatasaray'ın Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmada, sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca başkan Adnan Polat, yönetim ve futbolcularla ilgili tezahüratlarını sürdürdü.

Yayınlanma: 05.03.2011 - 18:51
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray sahasında Karabükspor'u konuk etti. Karşılıklı gol pozisyonlarının olduğu karşılaşmada Galatasaray özellikle ikinci yarıda daha etkili bir futbol sergilese de golü bulamadı.

Adnan Polat'a büyük tepki

''İstifa etmeyen Fenerli olsun'' diye bağıran taraftarlar, futbolculara yönelik de ''Formayı çıkarın... gidin'' diye küfürlü tezahüratta bulundular.

Taraftarlar maçla ilgilenmeyip, sürekli olarak sonu ''İstifa'' ile biten şarkılar söylerken, eski teknik direktör Fatih Terim ile bazı eski futbolcular lehine de tezahürat yaptılar.

İlk yarı bitiminde büyük tepki

Galatasaraylı taraftarlar, 0-0 biten maçın ilk yarısının bitimiyle birlikte futbolculara büyük tepki gösterdiler. Hep birlikte oyuncuları ıslıklayan ve yuhalayan taraftarlar, ''Formayı çıkarın gidin'' diye bağırdılar. Bu tepki sonrasında moralleri bozulan sarı-kırmızılı futbolcular, başlarını öne eğerek soyunma odasına gittiler.

Taraftarlar, ikinci yarıya çıkarken de futbolcuları ıslıkladılar. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ikinci yarıda oyuna giren Kewell'ı ise diğer futbolculardan ayrı tutarak alkışladılar.

Pankart değişti

Karşılaşma başlamadan önce Ultraslan taraftar grubunun bulunduğu yerde asılı olan ''İstifa da bir hizmettir'' pankartı, ikinci yarıda değişti.

Bu pankartın yerine ikinci yarıda ''Taraftarınla birlikte savaş'' yazılı pankartın yer aldığı görüldü.

Taraftarlar maçın 84. dakikasında ise devre arasında yerinden kaldırılan, yanında Adnan Polat'ın kalemle çizilmiş resmi bulunan, ''İstifa da bir hizmettir'' pankartını tribünde açtılar.

50. dakikadan sonra tezahüratlar da farklı

İlk yarı boyunca ve bitiminde takıma protestolarını sürdüren taraftarlar, maçın 50. dakikasında takımları lehine tezahürat yapmaya başladılar.

Ultraslan grubunun bulunduğu yerdeki taraftarlar, ''Saldır Galatasaray, forman için, arman için, bizim için oyna'' diye tezahürat yaptılar.

Taraftarlar son 15 dakikalık bölümde ise protestolara kaldıkları yerden devam edip sürekli ''İstifa'' diye tempo tutular.


90. dakikada "Hagi istifa" sesleri

Maç boyunca yönetim ve futbolcuları protesto eden taraftarlar, gol gelmeyince bu sefer tepkilerini teknik direktör Gheorghe Hagi'ye yönelttiler.

Taraftarlar, maçın 90. dakikasında ''Hagi istifa'' diye bağırmaya başladı.


Baros, Ankara deplasmanında cezalı

Maçın ikinci yarısında sarı kart gören Çek oyuncu Milan Baros, cezalı duruma düştü.

Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma giyememesine rağmen 4. sarı kartını gören Baros, takımının 25. haftada deplasmanda yapacağı Ankaragücü maçında oynayamayacak.

Baros, maçın ardından hakem İlker Meral'ın yanına giderek tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler