Ankaragücü'nde Galatasaray hazırlıkları

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'de pazar günü yapacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yayınlanma: 10.03.2011 - 14:40
Abone Ol google-news

Başkentte 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle dünkü idmanı salonda yapan sarı-lacivertli ekip, bugün karla kaplı sahanın bir kısmının temizlenmesiyle çalışmasını sürdürdü. Saray Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana sakat futbolcular İshak, Güven, Cerny, Metin, Murat ve Bora katılmazken, gribal rahatsızlığı bulunan Vittek ve Sapara takımla birlikte çalıştı.

Kardan arındırılan yarı sahada yapılan idman, koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra yarı alanda çift kale maç yapan başkent ekibinde, futbolcuların neşesi ve hırsı dikkati çekti.
Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, antrenman öncesi, ligin en fazla gol atan takımları arasında yer aldıklarını belirterek, ''Konyaspor maçındaki gibi toplu savunma ve toplu hücum organizasyonunu gerçekleştirebilirsek, Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılan taraf oluruz. Ankaragücü olarak üst sıraları hedefleyen bir takımız. Bu yolda bizim rakiplerimiz arasında Galatasaray, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor bulunuyor. Bu rakiplerden biriyle pazar günü sahamızda oynuyoruz. Karşılaşmayı kazanmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz'' dedi.

Galatasaray'ın, Fenerbahçe derbi maçı öncesi moral bulmak bakımından Ankaragücü maçına asılacağını ifade eden Bakkal, ''Her bakımdan büyük kayıplar yaşayan Galatasaray, hem içinde bulunduğu durumdan kurtulmak, hem de gelecek hafta yapacağı Fenerbahçe derbisi öncesi moral bulmak bakımından bizim maça tüm güçleriyle asılacaktır. Her şeye rağmen Galatasaray maçında kazanan taraf olacağımıza inancım ve takımıma olan güvenim tamdır'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler