Yaşayan en seksi erkek seçildi

People dergisi, 2008'in "hayattaki en seksi erkeği" olarak fantastik "X-Men" film serisinin yıldızı Hugh Jackman'ı seçti. "X-Men" filminde Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'in "hayattaki en seksi erkek" listesinin birinci sırasında yer almasında, kaslarının ve etkili sesinin rol oynadığı belirtiliyor.

Yayınlanma: 19.11.2008 - 19:19
Abone Ol google-news

People dergisi, 2008'in "hayattaki en seksi erkeği" olarak Hugh Jackman'ı seçti.

Avustralyalı oyuncunun gösterime yeni giren "Australia" filmindeki rol arkadaşı Nicole Kidman ise Jackman'i "sert ve romantik" olarak tanımlıyor.

40 yaşındaki oyuncunun en seksi erkek seçilmesinin bir diğer nedeni olarak kendisinden 8 yaş büyük eşi Deborra-Lee Furness ile 12 yıldır sürdürdüğü evliliği gösteriliyor.

Listede yer alan diğer ünlüler arasında son James Bond filmi "Quantum of Solace"ın yıldızı Daniel Craig, "High School Musical" filminin genç yıldızı Zac Efron, "Gossip Girl" adlı dizinin oyuncusu Ed Westwick, Pekin Olimpiyatları'nda rekorlar kıran Amerikalı yüzücü Michael Phelps, Çinli piyanist Lang Lang ve "Dirty Sex Money" adlı dizinin oyuncularından Blair Underwood bulunuyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler