"Sadri Şener, Burak Yılmaz'dan öğrensin"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in bugün gazetelerde yer alan sözlerine tepki göstererek, ''Sayın Sadri Şener, Burak Yılmaz'ı çağırıp, bunları kimlerin söylediğini öğrensin'' dedi.

Yayınlanma: 22.03.2011 - 14:52
Abone Ol google-news

Açıklamalarda bulunan İlhan Cavcav, karşılaşmayı izlerken, sağında başkan Şener, solunda da bakan Özak'ın oturduğunu anlatarak, ''Arkamızda da Trabzonlu 3 tane 60-65 yaşlarında gözlüklü 2-3 arkadaş vardı. Bunların maç boyunca bağırmadıkları, hakeme söylemedikleri laf kalmadı. Hatta birara arkaya dönüp baktım, 'beyefendi niye bakıyorsunuz ayıp olmuyor mu' dedim. 'Birazdan sahaya gireceğim ve Trabzonspor formasını giyeceğim, gol atacağım inşallah maçı galip bitirirsiniz' dedim 'Çok iyi olur' dediler. Bunlar, sayın bakan ve başkanın yanında söylendi'' diye konuştu.
 

"Müfteri sözünü kabul etmiyorum"

Başkent ekibinin başkanı Cavcav, başkan Şener'in kendisini müfteri ilan ettiğini belirterek, kesinlikle böyle bir olayı kabul etmediğini söyledi.

''Trabzonspor'u ve Anadolu kulüplerini temsil eden bu değerli camiayı hiçbir zaman karşıma almadım, her zaman yanında oldum'' diyen tecrübeli başkan Cavcav, şöyle devam etti:
''Sayın Sadri Şener bugünkü gazetelerde, 'Cavcav bunları ispatlamak, ortaya koymak zorundadır. Aksi takdirde müfteri durumuna düşer. Bir büyüğü olarak bu şekildeki sözü kesinlikle kabul etmiyorum. 75 yaşındayım ve hayatım futbol içinde geçti. Sadri Şener bunları kimlerin söylediğini merak ediyorsa, Burak Yılmaz'a sorsun. Burak'ın babası çok değer verdiğim Gençlerbirliği Kulübü'nün ekmeğini yemiş değerli bir spor adamıdır. Sadri Şener'e soruyorum; Burak Yılmaz'ı çağırsın yanındaki arkadaşlarıyla beraber kimler olduğunu öğrensin. Kendi kulaklarıyla işitsin.''

 

Sporcularla toplantı

Konuyla ilgili idmandan sonra sporcularla toplantı yaptığını anlatan İlhan Cavcav, ''Bu lafların olup olmadığını sporculara sordum. Burak Yılmaz'ın evvela kaleci Serdar'a sonra diğer arkadaşlara bu sözleri sarfettiğini sporcularım da söyledi'' dedi.

Kendisinin müfteri olmadığını anlatan Cavcav, sözlerini şöyle tamamladı:
''Gerçekte olmayan bir ifadeyi de basına yansıtmadım. Üzüntülü değilim. Trabzonsporumuzun bize son dakikada attığı gol takımımızın mağlubiyetine neden oldu. Bunlar Trabzonspor'un galibiyetine gölge düşürmek için söylenen laflar değil. Uzun yıllar şampiyonluğa susamış Trabzonspor'a şampiyonluk yakışır.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler