Gökşen, Polat'ı eleştirmeye devam ediyor

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Fatih Gökşen, kulüp başkanı Adnan Polat'ın sadece merhum başkan Özhan Canaydın'ın başlattığı işleri sürdürdüğünü ifade ederek, ''Sayın başkanın yeni tek bir projesi bile yok'' dedi.

Yayınlanma: 22.03.2011 - 15:08
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Fatih Gökşen, yaptığı açıklamada, başkan Adnan Polat'ın 2 senelik başkan yardımcılığı ve 3 senelik başkanlığı döneminde hiçbir yeni proje ortaya koymadığını dile getirerek, ''Yaptıkları her şey, eski başkan Özhan Canaydın döneminden kalma. Yönetimde eski ekonomi bakanları bile var ama bir tek yeni projeleri yok. Sürekli Canaydın dönemindeki projeleri yaptık diye gündeme getiriyorlar'' diye konuştu.

''Sayın Polat'a soruyorum; Kendisi bir enerji santral şirketi de Galatasaray için kuramaz mıydı'' diyen eski yönetici Gökşen, sözlerini şöyle tamamladı:
''Medyada okuyoruz, kendisi enerji işlerinden çok iyi anlıyor. Gururla izliyoruz. Madem bu kadar anlıyor, o zaman Misimoviç'e verdiği parayla Galatasaray için bir enerji şirketi kursaydı. Buradan elde edeceği elektriği Galatasaraylılara satıp kulübe para kazandırabilirdi. Misimoviç'e verilen parayla bu işler çok kolay yapılabilir. Eski projeleri tamamlamak çok kolay, önemli olan yeni bir proje ortaya koymak.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler