Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, 'AKP yeniden IMF'ye sarıldı' başlığı altında AKP merkez Yürütme Kurulu'nun IMF ile yapılacak görüşmelerin kısa sürede tamamlanmasının beklenildiğini manşetten verdi. Hürriyet ise; "Dünyada 'çocuk bayramı' olan tek ülkede çocuklara yönelik cinsel istismar patladı" haberini 'Ne oldu sana Türkiye' başlığıyla manşetten gördü.

Yayınlanma: 21.11.2008 - 08:16
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

AKP yeniden IMF'e sarıldı

AKP Merkez Yürütme Kurulu’ndan bir üye, IMF ile varılacak 20-40 milyar dolarlık anlaşmayla ilgili olarak “Görüşmelerin kısa sürede tamamlanıp anlaşmaya varılacağını bekliyoruz” diye konuştu. IMF ile Türkiye’nin önceliklerini dikkate alan bir program üzerinde çalıştıklarını belirten Devlet Bakanı Şimşek de, programın ayrıntıları hakkında konuşmak için erken olduğunu söyledi.


HÜRRİYET

Cehennemden nasıl kaçtım


Şirketi tarafından 8'i 20 mürettabatıyla Somali açıklarında 45 gündür kaderine terk edilen Panama bandıralı Mustafa Bey gemisinden kaçan aşçı Mehmet Akkurt, "Arkadaşlarımın hali perişan" dedi.


MİLLİYET

Ne oldu sana Türkiye


Dünyada 'çocuk bayramı' olan tek ülkede çocuklara yönelik cinsel istismar patladı. Her hafta 120 çocuk Adli Tıp'a gidiyor.


Radikal

Aralarına kada kedi girdi

Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki belki 'kriz' değil, ama bazı gelişmeler özellikle Erdoğan cephesinde birikim yaratıyor.


TERCÜMAN

94 Tuzağı gibi


1994'te kriz ortamı yaratarak Çiller hükümetini zora sokup devrilmesine sebep olan patronlar ve bir kısım medya, aynı kriz tuzağına Başbakan Erdoğan'a karşı da uygulamaya başladı.


AKŞAM

Tombala öfkesi


Çaşaf açılımının mucidi Gürsel Tekin'in, "Tombala vekiller bu işlere karışmasın" çıkışı Baykal'ı kızdırdı: Seçilmiş milletvekillerine herkes saygı göstermeli...


POSTA

Tarihi namaz


MHP Milletvekili Gündüz Aktan için kılınan cenaze namazında kızı Nazan Aktan en ön safta, Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Gül'ün arasında yer aldı.


VATAN

Türkiye, CHP'de çarşafı tartışıyor


Baykal'ın 'kara çarşaf açılımı' için bir kesim " Türk kadınını çarşaftan kurtulan Atatürk'ün emanetine hıyanet" diyor, kimileri de " CHP din istismarcılarının elinden en büyük kozlarını aldı" diye Baykal'ı alkışlıyor.


BİR GÜN

Deniz Baykal çarşafa dolandı


CHP'nin yerel seçim öncesi eşi çarşaflı birini Sultangazi Belediye Başkan aday adayı göstermesi 'Baykal takıyyesi' olarak değerlendiriyor.


SABAH

Yeni paket yolda


Erdoğan, yaşanan küresel krizin reel sektöre etkilerini ortadan kaldırmak için yeni bir ekonomik paket hazırladığını açıkladı.


YENİ ŞAFAK

Merkez'den reel dönüş


Merkez Bankası'nın faizleri 1 puan indirmesi dünyada büyük yankı uyandırdı. Önde gelen finans kuruluşları Merkez'in bu kararını 'büyüme politikasının açık desteği' olarak yorumlandı.


ZAMAN

IMF ile anlaşma kesin kredi miktarı net değil


Hükümetin IMF ile anlaşma sinyali vermesinin ardından gözler, gelecek paranın miktarına çevrildi. Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Fon ile özellikle Türkiye'nin menfaatlerini dikkate alan bir program üzerinde çalıştıklarını belirterek, " Ancak rakam beyan etmek için son derece erken." dedi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler