"Henüz emekli olmayı düşünmüyorum"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın menajeri Alex Ferguson, meslektaşı Jose Mourinho'ya mesaj göndererek henüz emekli olmayı düşünmediğini söyledi.

Yayınlanma: 06.04.2011 - 10:57
Abone Ol google-news

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, kendisinin emekli olmasının ardından Manchester United'ı çalıştırmak istemesiyle ilgili haberlere değinen Ferguson, ''Eğer bana 'Alex artık çok yaşlandın, biz yeni bir sayfa açmaya karar verdik' derlerse problem olmaz. İşimi çok iyi yaptım, harika bir kariyere sahibim'' dedi.

Premier Lig'de bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Portekizli teknik adamla iyi bir dostluklarının olduğunu söyleyen Ferguson, ''Defalarca kendisinin geleceğiyle ilgili konuştuk. İngiltere'ye geri dönmek istemesini anlıyorum. Çünkü burada İspanya'dan daha özgür olacaktır. Fakat kendi pozisyonumun ne zaman müsait olacağıyla ilgili bir şey söylemem zor'' diye konuştu.

Babasının, çalıştığı tersaneden 65 yaşında emekli olduğunu ve 1 yıl sonra da vefat ettiğini anlatan Ferguson, ''Söyleyebileceğiniz en kötü şey, 45 yıl çalıştım ve dinlenmeyi hak ediyorum demektir. Her zaman formda ve aktif olmalısınız'' ifadelerini kullandı.

Manchester United, Ferguson'un göreve getirildiği Kasım 1986'dan bu yana 11 lig şampiyonluğu, 5 federasyon kupası, 4 lig kupası, 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 Kupa Galipleri Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 1 UEFA Süper Kupa ve 1 Kıtalararası Kupa kazandı. 69 yaşındaki İskoç teknik adam, bu sezon, takımı en uzun süre çalıştıran teknik direktör olarak kulüp tarihine geçmişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler