Fener sessiz

Türkcell Süper Lig 12. haftasında Ankaragücü - Fenerbahçe maçı 0-0 berabere bitti. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe rakibiyle golsüz berabere kaldı. Özellikle deplasmanda başarısız bir grafik çizen Fenerbahçe, ligde topladığı 20 puanla 7. sırada yer alıyor. Fenerbahçe'nin ligdeki yeriyle ilgili gelen bir soru üzerine, Fenerbahçe Teknik direktörü Luis Aragones, "Mayıs ayı geldiğinde sıralamaya bakarız" dedi.

Yayınlanma: 22.11.2008 - 15:02
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik direktörü Luis Aragones, şu anda sıralamanın önemli olmadığını asıl sıralamanın lig sonunda bakılması gerektiğini söyledi.

Takımının Başkent'te Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İspanyol Teknik Adam, iki takım savunma oyunucularının oldukça iyi futbol ortaya koymasından dolayı karşılaşmada gol olmadığını kaydetti.

Ankaragücü maçını kazanmak istediklerini; ancak rakip takımın savunma oyuncularının iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Biz kazanmak için elimizden geleni yaptık. Galibiyet hamlelerini yaptık. Gol atabilmek için tüm varsyonlar yapıldı ancak bir türlü gol gelmedi" dedi.

 

Ünal Karaman'ın açıklamaları

Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman da, Fenerbahçe karşısında alınan bir puanın kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, son zamanlarda sıkıntı çeken Ankagücü'nden sonra ne istediğini bilen Ankaragücünü bilmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Rakibin istediği gibi değil kendi istediğini sahada oynayan bir takım vardı. Oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınan bir puan bizim için çok önemli. Galibiyette olabilirdi. Yinede alınan bir puan bizim açımızdan önemli ileriye daha da umutlu bakacağız" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler