Konya'da talihsiz kaza

Konya'da meydana gelen talihsiz kazada, Konya Numune Hastanesi'nde hemşire olan Gülümser Çenesiz ile oğulları Berat Gürhan (1) ve Mehmet Kemal Çenesiz hayatlarını kaybetti. Kaza, karşıdan karşıya geçmek isteyen aileye, bir otomobilin çarpması sonucu meydana geldi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yayınlanma: 22.11.2008 - 20:13
Abone Ol google-news

Konya'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı hemşire ve 2 çocuğu olay yerinde öldü. Otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa İ. idaresindeki 42 FR 102 plakalı otomobil, Beyşehir Çevre yolunda yolun karşısına geçmeye çalışan Gülümser Çenesiz ile oğulları Berat Gürhan (1) ve Mehmet Kemal Çenesiz'e (12) çarptı.

Kazada, Konya Numune Hastanesinde hemşire olan Çenesiz ile 2 çocuğu olay yerinde hayatını kaybetti.

Çarpan otomobilde bulunan ve yaralanan Hasan K. (13), Mesut K. (15), Meryem U. (2) ile Kadriye U. (14) Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

İki çocuğuyla hayatını kaybeden Çenesiz'in yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Çenesiz ve iki çocuğunun cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler