Albayrak: Aysal yönetiminde görev alacağım

Galatasaray Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, Olağanüstü Genel Kurul'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesinde yer alma ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Yayınlanma: 13.04.2011 - 11:44
Abone Ol google-news

Küçükçekmece Belediyesi tarafından Sefaköy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ''Küçük İstanbul Buluşmaları'' organizasyonunun konuğu olan Abdürrahim Albayrak, lise öğrencileriyle bir araya gelirken, yöneltilen soruları yanıtladı.

Abdürrahim Albayrak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimle beraber, yeni bir oluşumla taraftarını kucaklayan, bütün takımlarla barış içinde olan bir yönetimin geleceğini umut ettiğini aktarırken, ''Ben de büyük bir ihtimalle Ünal Aysal yönetiminde görev alacağım'' ifadesini kullandı. Albayrak, bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ünal Aysal'ın listesine girip girmeyeceğinin henüz kesinlik kazanmadığına dikkati çekti.
 

'Hedefim Galatasaray'a uçak almak'

Diğer yandan, öğrencilerle yaptığı söyleşide, kendisinin nasıl bir Galatasaraylı olduğunun bilindiğine dikkati çekerken, büyük hayalini de açıkladı. Albayrak, kendisinin Galatasaray'la ilgili bir hayali olduğunu anlatırken, ''Kendi hesabımda para biriktiriyorum. Tek hayalim, Galatasaray Kulübü'ne özel bir uçak almak'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler