"Son çeyrek asrın en önemli seçimleri"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi ve bağlı beldelerin belediye başkan adaylarını açıklamak üzere geldiği Çerkezköy'deki toplantıda, ''Önümüzdeki yerel seçimler, Türkiye'de son çeyrek asrın en önemli seçimleridir'' dedi.

Yayınlanma: 23.11.2008 - 18:35
Abone Ol google-news

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, partisinin Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi ve bağlı beldelerin belediye başkan adaylarını açıklamak üzere geldiği Çerkezköy'deki toplantıda, adaylık açıklamalarının ilkini ''kısrak başı'' olarak gördüğü Trakya'dan yapmanın kendisine mutluluk verdiğini söyledi.

29 Mart 2009'da yapılması öngörülen yerel seçimlerin Türkiye açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Soylu, şöyle konuştu:
''Önümüzdeki yerel seçimler, Türkiye'de son çeyrek asrın en önemli seçimleridir. Bütün dünya değişmektedir. ABD'de değişim vardır. Çevremizdeki ülkelerde değişim vardır. Küresel ısınmayla dünyanın demografisi ve göçü değişecektir. Türkiye'de ve dünyada ciddi bir ekonomik kriz vardır. 4 yıldır Türkiye'de büyüme, sürekli olarak küçülmektedir. Cari açık sürekli artmaktadır. 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler, AKP'ye 'çek git' seçimleridir. AKP'ye 'güle güle' seçimleridir.''

 

İmralı Cezaevi

''Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın tutuklu bulunduğu İmralı Cezaevi'ne yeni hükümlülerin gönderilecek olması kararının'' son derece yanlış olduğunu savunan Soylu, şunları kaydetti:
''Hükümetin başka bir derdi var. O bebek katili Apo'ya arkadaş gönderecekmiş İmralı'ya. Ne kadar derdin var senin sayın başbakan. Barzani'yi düşünürsün, Apo'yu düşünürsün, yolsuzluk yapan arkadaşlarını düşünürsün, bir de bu milleti düşünsen, çiftçiyi, işçiyi, memuru, emekliyi, sanayiciyi, bir de bu ülkenin genç insanlarını düşünsen.İşte bütün bunların karşılığı 29 Mart'ta, milletin hür iradesiyle tecelli edecek. DP, yeniden Türkiye'nin en önemli siyasal geleneği olma noktasındaki iradesini korumaktadır.''

Türkiye'yi karış karış gezdiklerini ve 11 aydır büyük hazırlıklar yaptıklarını ifade eden Soylu, Çerkezköy ve bağlı beldelerin gelecek yerel seçimlerdeki Demokrat Partili adaylarını kutladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler