Çapkın'dan Açıkalın açıklaması

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, hastanede yoğun bakımda olan sanatçı Peker Açıkalın ile bir trafik polisi arasında yaşanan olaya ilişkin olarak, ''Fiziki bir şey yok ama bir ağız dalaşı zannediyorum'' dedi.

Yayınlanma: 15.04.2011 - 11:27
Abone Ol google-news

Hüseyin Çapkın, Atatürk Havalimanı'nda bir gazetecinin 'Şu anda hastanede tedavi altında bulunan Peker Açıkalın'ın bir trafik polisi ile tartışma yaşadığı iddia ediliyor. Bu olayın içeriği nedir'' sorusu üzerine şunları söyledi:

''Herhangi bir fiziki müdahale olmadığı anlaşılıyor tabii. Başka birinin arabasının çekiliş anında gelip müdahale ettiği söyleniyor ama konuyu araştırıyoruz nedir ne değildir diye... Fiziki bir müdahale yokmuş ama öbür tarafı nedir ne değildir diye araştırıyoruz.''

''Olaya karışan polis memuru akkında herhangi bir soruşturma açıldı mı?'' diye de sorulan Çapkın, ''Bakacağız tabii... Olay nedir, ne değildir, hatası varsa tabii ne gerekirse yapılacak'' diye yanıtladı.

Olayın yeni olduğunu ifade eden Çapkın, ''Başka birinin aracının çekilmesi sırasında 'Çekmeseniz aracı' demiş, fiziki bir şey yok ama bir ağız dalaşı zannediyorum'' diye konuştu.

''İstanbul'da 1 Mayıs kutlamaları için hazırlıklar tamam mı?'' diye sorulan Hüseyin Çapkın, ''Tabii ki çalışıyoruz o konuda. Hep birlikte inşallah 1 Mayıs'ı kutlayacağız'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler