Dikkat, Bush enstitü açacak!

ABD Başkanı George W. Bush, 20 Ocak 2009'da görevi Barack Obama'ya devrettikten sonra demokrasiyi yaygınlaştırmak için bir kütüphane ve bir Özgürlük Enstitüsü kuracak. George W. Bush'un eşi Laura Bush, bir gazeteye verdiği mülakatta ''Enstitü, bizim için çok önem taşıyan sorunlar üzerinde çalışma fırsatı sağlayacak'' dedi.

Yayınlanma: 23.11.2008 - 22:01
Abone Ol google-news

ABD Başkanı George W. Bush, 20 Ocak 2009'da görevi Barack Obama'ya devrettikten sonra demokrasiyi yaygınlaştırmak için bir kütüphane ve bir Özgürlük Enstitüsü kuracak.

George W. Bush'un eşi Laura Bush, Peru'da yayımlanan Comercio gazetesine verdiği mülakatta, ''Başkan, yerleşeceğimiz Dallas'ta bir kütüphane ve bir Özgürlük Enstitüsü inşa ettirecek'' açıklamasında bulundu.

Bush'un başkent Lima'daki Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği zirvesine katıldığı sırada mülakat veren Laura Bush, ''Enstitü, bizim için çok önem taşıyan sorunlar üzerinde çalışma fırsatı sağlayacak'' dedi.

Eşki bir öğretmen olan Laura Bush, öğretmenliğe geri dönmek istediğini, ayrıca Afganistan'da kadın hakları için çalışmak da istediğini de bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler