Helvacı: Çözüm bende

G.Saray'da 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul'a yaklaşık bir ay kala başkanlık için hareketli günler yaşanıyor.

Yayınlanma: 16.04.2011 - 06:28
Abone Ol google-news

Adnan Polat yönetiminden istifa ettikten sonra başkanlığa adaylığını bildiren ve çalışmalarını yürüten Cemal Özgörkey’in kararından vazgeçmesi Sarı - Kırmızılı camiada kafaların karışmasına neden olurken eski ikinci başkan Mehmet Helvacı kendisinden beklenen açıklamayı dün yaptı. Birçok kez G.Saray’ın içine girdiği sıkıntılı süreçten çıkması için çözüm yolunun seçim olduğunu vurgulayan ve Adnan Polat ile bu konuda fikir ayrılığı yaşayan Helvacı, olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday olduğunu bildirdi.

Sarı - Kırmızılılarda böylece Ünal Aysal’ın ardından başkanlık için ikinci aday da ortaya çıktı. Mehmet Helvacı, “Kulübümüzün sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bilen biri olarak camiamızın desteği ve Divan Kurulu’na yeterli sayıda teslim edilmiş olan dilekçeler sonucu başkanlığa önerilmiş biri olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna ilan etmekten memnuniyet ve onur duyuyorum” açıklamasını yaptı.


Aysal, Dürüst’ü ikna etti

Başkanlığa adaylığını açıklayan Ünal Aysal’ın listesine 10 ismi kattığı ve uzun süren uğraşlardan sonra Ali Dürüst’ü de ikna ettiği öğrenildi. Aysal’ın listesinde ikinci başkanlık için de Hayri Kozak ismi netlik kazandı. Aysal’ın listesindeki isimler şu şekilde: Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Hayri Kozak, Aka Gündüz Özdemir, Ali Gürsoy, Orhan Yüzen, Ali Kiremitçioğlu, Celal Erkut, Refik Arkan, Abdurrahim Albayrak, Celal Gürcan, Murat Canaydın, Sedat Doğan.


‘Başka yönetimde yokum’

Başkan adaylığından vazgeçen eski yönetici Cemal Özgörkey, “Adaylığımdan sonraki gelişmeler hedeflerimden uzaklaşmama sebep oldu ve kararımdan vazgeçtim. Başka bir yönetim veya oluşumun içinde de yer almayacağım” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler