Genç oyuncu ağır yaralandı

TRT'de yayınlanan 'Sen de Gitme'de oynayan Bulut Köpük ile arkadaşı Bulgan Bora Şahin ağır yaralandı. İstanbul'da meydana gelen 2 trafik kazasında, 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Öte yandan yurt genelinde yaşanan kazalarda 7 kişi yaşamını yitirdi, 10 yurttaşta yaralandı.

Yayınlanma: 16.04.2011 - 10:52
Abone Ol google-news

'Sen de Gitme' adlı dizi ile birçok filmde rol alan 31 yaşındaki Bulut Köpük ile arkadaşı Bulgan Bora Şahin, Bolu'da yoldan çıkan otomobillerinin takla atması sonucu ağır yaralandı. Köpük ve Şahin kaldırıldıkları hastanede yoğun bakıma alındı.

Kaza, dün gece saat 23.50 sıralarında, Bolu Abant Tabiat Parkı yolunda meydana geldi. Bulgan Bora Şahin yönetimindeki 06 BK 0485 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada, sürücü Şahin ile yanında bulunan, TRT'de yayınlanan 'Sen de Gitme' adlı televizyon dizisi ile 'Lodos', 'Mahpeyker: Kösem Sultan' ve 'Gomeda' adlı filmlerde rol alan Bulut Köpük ağır yaralandı.

Çevredekiler tarafından çağrılan ambulanslarla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Köpük ile Şahin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındılar. Bulut Köpük ve Bulgan Bora Şahin'in hayati tehlikeyi henüz atlatamadıkları öğrenildi.

Otobüs lastiği değiştrirken yaşamını yitirdi

Giresun'dan aldığı yolcularla İstanbul'a gelen İrfan Demir yönetimindeki 34 YY 2914 plakalı yolcu otobüsü arka sağ lastiği, TEM Otoyolu Ümraniye Çavuşbaşı mevkisinde patladı. Demir, yardımcı kaptan Engin Gülşen (31) ve aynı firma personeli olan Ahmet Dede ile lastiği tamir etmek için aracı yol kenarına çekti. Bu sırada plakası alınamayan beyaz renkli bir otomobil, kontrolden çıkarak otobüsün lastiğini değiştirmeye çalışan Demir, Dede ve Gülşen'e çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle metrelerce savrulan Gülşen, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Demir ile Dede ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Otobüs hostesi Fatma Özyürek ise 10 ay önce işe başladığı ve 6 yaşında bir çocuğu olduğu öğrenilen Gülşen'in cesedi başında uzun süre gözyaşı döktü. Gülşen'in cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kaçan otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatan polis, kaza bölgesindeki MOBESE kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Bu arada, Fatih Kennedy Caddesi Sirkeci istikametinde ilerleyen Halil Yıldız yönetimindeki 34 GL 3886 plakalı otomobile, aşırı hızla ilerlediği iddia edilen başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, kaldırıma çıkarak elektrik direğine vurdu.
Yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobilde sıkışan aracın sürücüsü ağır yaralanırken, aynı araçta bulunan Gizem Esentepe, Azime Şahin ve bu sırada kaldırımda yürürken kaza yapan aracın çarptığı Serhan Yılmaz hafif yaralandı.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Yıldız ile diğer yaralılar, ambulanslarla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Fethiye'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Kaş istikametinden Fethiye yönüne giden Hasan Uğuz idaresindeki 20 E 0932 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yücel Tüfekçi'nin (40) kullandığı 48 FA 460 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, sürücülerden Tüfekçi ile diğer otomobilde yolcu olarak bulunan Rıza Uğuz (53) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücülerden Hasan Uğuz, yanındaki Kezban Uğuz (49) ve 3 yaşındaki Emre Türk yaralandı.
Yaralıların ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, 3 yaşındaki Emre'nin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

Kamyonet TIR'a çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun 36. kilometresinde, Osmaniye'den Gaziantep yönüne giden Fevzi Karadereli'nin kullandığı 27 N 5551 plakalı kamyonet, aynı yönde seyir halinde olan Ercan Yılmaz yönetimindeki 33 NN 904 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, kamyonetin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Olgun Tütüncüoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtaki eşi Ülkü Tütüncüoğlu, Yüksel Tekin ve kamyonetin sürücüsü Fevzi Karadereli yaralandı. Boynu kırılan ve durumu ağır olan Fevzi Karadereli ile diğer iki yaralı Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yeni evli gelin yaşamını yitirdi

Bingöl'deki trafik kazasında Karlıova Adliyesinde görev yapan Hakim Meryem Özkişi Köken hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kadın hakimin 2 gün önce evlendiği öğrenildi.
Harun Reşit Özkişi'nin kullandığı 68 FF 885 plakalı otomobil ile Ferhat Sağdıç'ın kullandığı 25 FC 252 plakalı otomobil, Karlıova-Bingöl yolunun 15. kilometresindeki Ciligöl köyü mevkisinde çarpıştı.

Kamyon kazası: 1 ölü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, seyir halindeki bir kamyona arkadan çarpınca aracında sıkışarak ağır yaralanan kamyon şoförü, hastanede kurtarılamadı.
Alınan bilgiye göre, Bursa'dan yüklediği iş makinesini İstanbul'a götüren Haydar Atilla'nın (49) kullandığı 23 EU 922 plakalı kamyon, Bursa-Yalova karayolu Süpürgelik mevkisinde önünde seyir halinde olan mozaik yüklü Mehmet Yıldız (62) yönetimindeki 16 VG 640 plakalı kamyona arkadan çarptı.
Kazada, ağır yaralanan kamyon şoförü Haydar Atilla, araçta sıkıştı.
Orhangazi Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Atilla'nın kalbi, 112 Acil ekipleri tarafından Orhangazi Devlet Hastanesine götürülürken yolda durdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler