Türkiye Hipokrat Medya Ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Bilim ve Siyaset Platformu tarafından verilen Hipokrat Medya Ödülü'ne Uğur Dündar, Enis Berberoğlu, Hıncal Uluç, Talat Atilla, Yalçın Bayar ve Necati Doğru layık görüldü.

Yayınlanma: 18.04.2011 - 14:10
Abone Ol google-news

İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesine mensup 520 öğretim üyesinin bir araya gelerek oluşturduğu İstanbul Bilim ve Siyaset Platformu, toplam 6 gazeteciyi ''Hipokrat Medya Ödülü'' ile onurlandırdı.

İstanbul Bilim ve Siyaset Platformu Başkanı ve İstanbul Üniversitesi Tıp Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Dr. Vecdet Öz, yaptığı yazılı açıklamada, doktorların Hipokrat yeminiyle mesleğe başladıklarını ve hayatları boyunca bu yemine sadık kalmaya çalıştıklarını belirtti.
''Gazetecilerin Hipokrat yemini de doğru haberdir'' değerlendirmesinde bulunan Öz, şunları kaydetti:

''Basının özgür ve doğru haber yazması geleceğimizin teminatıdır. İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinden oluşan 520 öğretim üyesi arkadaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz, İstanbul Bilim ve Siyaset Platformu Medya Ödüllerinde seçici kurulumuz yüzlerce değerli gazetecimiz arasından Uğur Dündar, Enis Berberoğlu, Hıncal Uluç, Talat Atilla, Yalçın Bayar ve Necati Doğru'yu Türkiye Hipokrat Medya Ödülüne layık gördü.''

Türkiye Hipokrat Medya Ödülleri mayıs ayı başında İstanbul'da düzenlenecek geniş katılımlı bir törenle sahiplerine verilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler