''Daha iyi mücadele etmeliyiz''

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım olarak mücadeleyi daha üstlere çıkarıp, daha kaliteli işler yapmaları gerektiğini söyledi. Ersun Yanal, ''Daha çok randıman beklediğimiz oyuncular, mücadelelerini 90 dakikaya yaymalı'' diye konuştu.

Yayınlanma: 24.11.2008 - 14:45
Abone Ol google-news

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sıvasspor ile zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, ''Ligde bu tür maçlar oynanacak. Ama önemli olan kazanma arzusu ile Trabzonspor'un sahaya koyduğu mücadeledir. Bu mücadele de her geçen gün daha iyi olacaktır'' dedi.Yanal, ''Daha çok randıman beklediğimiz oyuncular, mücadelelerini 90 dakikaya yaymalı. Sıvasspor maçında Selçuk'un sakatlık problemi vardı, 45 dakika zor dayandı. Yattara'nın özellikle ikinci yarının ortalarından sonra oyundan düşmesi bizim hücumda kullanacağımız yükü tamamen Colman'ın ve kanatların üzerine bindirdi. Öndeki oyuncuların da çok ciddi baskı altında oynaması, rakibin onları sıkıştırması ve Sivasspor'un toplu savunma anlayışının iyi olması bizi çok zorladı'' dedi.

Yanal, yaratıcı oyuncuların devreye girdiği her maçta bu sorunları kolayca çözebileceklerine dikkati çekerek, ''Colman, Selçuk ve Yattara oyunu rakip alana iyi aktardığında, boş alanlara iyi paslar attığında rakibin direncini kırabiliyoruz. Ancak bu oyuncular düştüğünde, bizim oyunu çok fazla forse edebileceğimiz oyuncu sayısı sınırlı kalıyor. Diğerleri daha düz ve mücadeleyle oynayabilen futbolcular. Bu konuda eksiğimiz oluyor'' diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler