"Erdoğan yasaklı siteye nasıl giriyor?"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''Youtube giriyorum' açıklamasının yarattığı yankı Meclis'e soru önergesi olarak yansıdı. CHP Adana Milletvekili Gaye Erbatur, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde mahkemelerce erişimi yasaklanan söz konusu siteye Erdoğan'ın nasıl girildiğini sordu.

Yayınlanma: 24.11.2008 - 16:39
Abone Ol google-news

CHP Adana Milletvekili Gaye Erbatur, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ''Youtube giriyorum'' dediğini bildirerek, mahkemelerce erişimi yasaklanan bu siteye nasıl girildiğini sordu.

Erbatur, Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu önergesinde, ''Başbakan ilgili siteyi kullanırken, bir milletvekili olarak kendisinin de onayladığı kimi kanunlara karşı geldiğinin farkında mı? Başbakan, bu açıklamaları yaparken, çocukları ve gençleri olumsuz etkileyeceğini fark etmedi mi?'' dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu önergesinde, Habur'da, her geçen gün artan ve şoförü, esnafı, ihracatçıyı canından bezdiren yoğun araç kuyrukları oluştuğunu belirtti.

Araç kuyruklarının neden giderilmediği sorusunu yönelten Ağyüz, ''Habur Sınır Kapısı'na işlerlik kazandırmak için geç kalınmadan acil önlem almayı düşünüyor musunuz? İhracat sözleşmelerinin iptaline ve nakliye ücretlerinin olağanüstü artışına neden olan bu tıkanma, küresel finansal krizin yükünü daha da artırmayacak mı?'' diye sordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler