Gönülden Ödüller 2008 sahiplerini buldu

Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından 2 yıldan beri verilen "Gönülden Ödüller" yeni sahiplerini buldu.

Yayınlanma: 24.11.2008 - 17:19
Abone Ol google-news

Türkiye Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) 16.Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi’nde dağıtılan ödülleri kazananlar şöyle:

En Başarılı Gönüllülük Programı Kategorisi’nde Citibank “Citi Gönüllü Programı” ile, En Başarılı Gönüllülük Projesi Kategorisinde Olmuksa “Kağıdı Yaşatalım” ve Total Oil Türkiye A.Ş. “TOTAL Eğitime Destek Projesi ve Çalışan Etkinlik Günleri” projeleriyle, En Yaratıcı Gönüllülük Projesi Kategorisi’nde Boyner Holding “Haydi Gel Sen de Uğur Böceği Ol!” ve HSBC Bank A.Ş. “4S – Sahne Sanatlarından Sosyal Sorumluluğa” projeleri ile ödül aldı. ÖSGD ve PERYÖN işbirliği ile verilen PERYÖN Özel Ödülü’ne ise “Bilim İlaç Toplum Takımı” ile Bilim İlaç değer görüldü.

ÖSGD, “Gönülden Ödüller” projesiyle  özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını ve bu alandaki başarıları desteklemeyi, toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmeyi ve özel sektörde gönüllülüğün yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Özel Sektör Gönüllüler Derneği´nin diğer çalışmaları ise şöyle:
-Gönüllü Günü: Şirket çalışanlarının, kültür-sanat, eğitim, çevre, sağlık ve daha bir çok konuda fark yaratabilecekleri değerlendirebilecekleri Gönüllü Günü gerçekleştirilmesi.

-Gönüllülük Projesi: Şirketler için belirlenen bir alanda, çalışanların gönüllü katılımının sağlanabileceği Gönüllülük Projesi’nin planlaması, uygulaması ve değerlendirmesi.

-Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Sosyal Sorumluluk Projeleri: Özel sektör çalışanlarının yetkinliklerinin gönüllülük projeleri ile geliştirilmesi, geliştirirken de sivil toplum kuruluşlarının projelerine gönüllü destek vermelerini sağlayan eğitim ve projelerin geliştirilmesi.

-Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerinde Gönüllü Yönetimi: Kurumsal sosyal sorumluluk projelerine şirket çalışanlarının gönüllü katılımı konusunda destek verilmesi.



     


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler